Zabava

“IMAM ČIP ZA USPJEH” Nataša Bekvalac progovorila o svom novom biznisu

Pjevačica Nataša Bekvalac istakla je da je veoma srećna što će se ponovo družiti sa publikom, progovorila je o novom biznisu, ali i roditeljstvu.

“IMAM ČIP ZA USPJEH” Nataša Bekvalac progovorila o svom novom biznisu
FOTO: V.SPORČIĆ/RAS SRBIJA

Meni nedostaje ljubav koju dijelim sa publikom, ovo nije zanimanje kao bilo koje, ovo je zanimanje za mene jako emotivno i ta vrsta razmijene energije mi jako fali. Mislim da svi prvenstveno vodimo računa o zdravlju i ovo ne može da bude nastup kao bilo koji, svi smo pod tom nekom vrstom tenzije, ali kad sve krene svojim tokom, bićemo dobro.

Novosadska barbika je nedavno počela i da izdaje velelepnu vilu u Čeneju.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA

– To se desilo i već par mjeseci lepo funkcioniše. Imam povjerenja u ljude i ne miješam se u stvari koje ne znam, ja sam umjetnik, a nama je teško da se miješamo u druge sfere biznisa, prepustila sam to ljudima koji su vukovi kao ja na sceni. Oprobavam se u raznim nekim situacijama, imam čip za uspjeh.

Bekvalčeva je otkrila kako se snalazi kao majka, piše Blic.

– Mislim da niko ne može da pretpostavi kakva sam mama. Drugačija sam prema Hani, a opet drugačija prema Katji. Katja je nova generacija i ako se ne prilagodiš i osjetiš tu vrstu energije, teško nama. Učim svakog dana, to je izazov. Nema recepta nekog, ljubav je recept. Moja djeca su naviknuta na promjene, a i mislim da je to dobro da se ne učaure – rekla je Nataša.