Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“IMAMO AUTOMOBIL ZA PIJACU” Brena iskreno o luksuznom životu, ali i jednoj neostvarenoj želji

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Tokom nastupa na “Music Week” festivalu, Lepa Brena je ispričala da uskoro planira odmor sa drugaricama, ali je i rekla da će uskoro kupiti novi brod i otići na krstarenje, a dokakla se i teme gradskog saobraćaja i gužvi koje je ponekad nerviraju.

– Uskoro planiram odmor, neko krstarenje sa ženskim društvom, malo da se odmorim i provedem – ispričala je Brena za Blic.

Ona je nakon toga prokomentarisala i da ima puno automobila, neki su kako kaže radni, a neki paradni.

– Mislim da je malo neumjesno da pričamo o tome jer imam zaista dosta automobila, ali neki su radni, a neki paradni. Imamo automobil koji je za pijacu, a ja bih voljela da kupim jedan mali smart auto kako bih ga parkirala gdje god hoću. Tražim ga toliko godina, a Boba mi to ne dozvoljava jer prvo nisu bezbjedni, a i ja se jako puno nerviram kada se automobili pogrešno parkiraju, kada neko vozi previše brzo ili lijevom trakom a to ne treba. Ja sam žena koja poštuje pravila i kada vozim uvijek se svađam. Psujem non stop, non stop vičem i stalno imam problem sa tim. Sreća je da su nam putevi sve ljepši i da se plaća parking pa konačno postoje pravila i kod nas – rekla je Brena.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO