Magazin

“Imao je toliko toga da kaže” Aleksandra mama nije poljubila prije nego što je krenula na posao, snimak njegove reakcije je potpuni hit (VIDEO)

Posebna veza spaja majku i dijecu, prikazuje to i snimak jednog dječaka kog je veoma rastužilo što ga mama nije poljubila prije nego što je krenula na posao.

“Imao je toliko toga da kaže” Aleksandra mama nije poljubila prije nego što je krenula na posao, snimak njegove reakcije je potpuni hit (VIDEO)
FOTO: ACTION NEWS JAX/FACEBOOK/SCREENSHOT

 Objasnio je to na svoj način, a njegova reakcija je preslatka i veoma emotivna.

Dječak Aleksandar iz Džeksonvila na Floridi bio je baš tužan i uznemiren što je njegova majka koja je inače žurila na posao, otišla bez pozdrava.

Boy upset mom left for work without giving him a kiss

TOO FUNNY! This local boy was upset his mother left for work without giving him a goodbye kiss. 😂😍🎥: Diana Simos

Posted by Action News Jax on Sunday, October 13, 2019

“Nije te poljubila”?, pitao ga je otac, a dječaku je zasmetalo i to što mama nije poljubila ni njegovu mlađu sestru, pa ni njegovog tatu. Sve je to dočarao na sebi svojstven dječji način, prenosi Žena Blic.

Pročitajte još

-Žurila sam na posao i nisam se pozdravila na pravi način. Imao je toliko toga da kaže, a moj suprug je sve to snimio – ispričala je dječakova mama Dajana.

Video na Fejsbuku ima 33 miliona pregleda. “Neodoljiv je”, “U pravu je, opravdano je očekivati poljubac, uz njega sam”, komentarišu na ovoj društvenoj mreži.

 Dječak je zaista u pravu, i divno je što očekuje da se pozdravi sa mamom prije njenog odlaska na posao. Sigurno ga je ona i naučila tome, a treba imati razumijevanja i za majke – nekada zaista ima toliko obaveza, a žurba je konstanta pa nije naodmet malo usporiti. Za zagrljaj i poljubac.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije