Društvo

Incident na parkingu: Muškarac branio mjesto, žena ga "napala" (VIDEO)

Rezervacija parking mjesta na ograničeni period u danu može da ode korak dalje - u to su se uvjerili građani u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu.

Incident na parkingu: Muškarac branio mjesto, žena ga "napala" (VIDEO)
FOTO: MOJ_BEOGRAD/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Borba za parking mjesto budi ono “najgore” u ljudima, a stanari širom grada “svoja” parking mjesta brane od “uljeza”, koji bi da se parkiraju na njihova mjesta, letvama, kantama, improvizovanim znacima i stubićima, žardinjerama, gajbicama, pa čak i sopstvenim životom.

Na Zvezdari odigrala se prava drama oko parking mjesta. Naime, objavljen je i snimak na Instagram stranici “Moj Beograd” na kojem se iznervirana gospođa srednjih godina raspravlja sa starijim muškarcem jer je pronašla parking mjesto, ali joj stariji gospodin ne dozvoljava da se parkira jer ga čuva za svog prijatelja.

Izrevoltirana žena je izašla iz svog vozila i počela da viče na njega. A zatim je nastao pravi haos.

Pravo na parkiranje, ako je po propisima, treba da bude dostupno svima.

Pročitajte još

Ipak, neki se ne bi saglasili da je to u redu, ali tamo gdje parking mjesto zlata vrijedi, niko ne želi da ostane bez mjesta kada se isparkira.

Ovaj incident privukao je pažnju mnogih, te su se brojni komentari samo nizali.

“Trebala je preko njega da parkira”, “Tužno je ovo gledati”, “Treba da ga bude sramota, smrad matori”, “Žena je u pravu.”, “Odakle mu pravo da stane tu?”,”Ono što im je na oku mnogi smatraju svojim.”, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije