Digitalna Srpska

Korisnici prijavljuju probleme sa Instagramom i Fejsbukom: Slijede li nam i večeras sati drame bez društvenih mreža?

Društvena mreža Instagram i večeras ima probleme sa radom. Probleme prijavljuju i korisnici Fejsbuka.

Korisnici prijavljuju probleme sa Instagramom i Fejsbukom: Slijede li nam i večeras sati drame bez društvenih mreža?
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana, ova aplikacija, kao i sve ostale aplikacije Fejsbuka nisu radile skoro osam sati, zbog čega je nastala opšta pometnja.

Kako javlja servis DownDetector, Facebook Messenger ima problema sa slanjem poruka, WhatsApp sa ulaskom u aplikaciju, a Facebook ne učitava nove sadržaje te pravi problem pri logovanju, prenosi Kliks.

– Svjesni smo da neki ljudi imaju problema sa pristupom našim aplikacijama i proizvodima. Radimo na tome da se stvari što prije vrate u normalu i izvinjavamo se zbog neprijatnosti – naveli su iz Fejsbuka.

Dok Fejsbukove mreže nisu radile, “žurka” se preselila na Tviter. Da li će tako biti i večeras, kada je Instagram ponovo pao, ostaje nam da vidimo u narednim satima, piše Pink.

Takođe, za sada nije poznato zbog čega je ponovo došlo do prekida, kao i kada će se ovaj kvar riješiti.

Podsjetimo, najgori “pad” u istoriji Fejsbuka i njegovih platformi ostavio je skoro tri milijarde korisnika bez mogućnosti da se konektuju na naloge. Ovaj prekid koštao je kompaniju 164.000 dolara po minutu prihoda, dok je pad akcija izbrisao tržišnu kapitalizaciju za više od 40 milijardi dolara.

Prihvati notifikacije