Zabava

INTERVENISALA POLICIJA Andrej Atijas pijan NAPRAVIO SKANDAL u kafiću, nasrnuo na konobara

Andrej Atijas je, navodno, samo nekoliko dana nakon razvoda od Anabele napravio haos u jednom kafiću u Pančevu.

INTERVENISALA POLICIJA Andrej Atijas pijan NAPRAVIO SKANDAL u kafiću, nasrnuo na konobara
FOTO: PULSONLINE ARHIVA/PRIVATNA ARHIVA

Andrej Atijas je, prema pisanju Kurira, pod dejstvom alkohola napao konobara jer nije imao dovoljno novca da plati račun koji je iznosio 1.485 dinara. Kako se navodi, on je kod sebe imao 930 dinara, pa je, kad je shvatio da ne može da izmiri račun, počeo da viče na osoblje.

Bilo je jako neprijatno i ružno prisustvovati takvoj situaciji, koju je Andrej napravio bez ikakvog razloga. Došao je u kafić sa drugarima, poručili su piće, ali ništa nije ukazivalo da može da dođe do neprijatne situacije. Bio je rasijan, nervozan, a konobar koji ga je služio trudio se da mu maksimalno udovolji u zahtjevima koje je imao. Andrej je non-stop pominjao razvod, Anabelu i neku djevojku. Naočare za sunce nije skidao sa lica i stalno se vrtio na stolici – ispričao je izvor pomenutog lista.

On tvrdi da je problem nastao kad je Atijas krenuo iz kafića.

– Konobar ga je zaustavio i opomenuo da nije platio piće i saopštio mu da je ceh 1.485 dinara. E tad je nastao haos. Počeo je da se dere, vrijeđa, ponižava. Urlao je i na kraju je uletio u šank i nasrnuo na zaposlene. Svi su unezvereno gledali i nisu znali kako da se ponašaju. Izvadio je 930 dinara, dao ih konobaru i nastavio da se ponaša divljački. Djevojka koja je radila u šanku se prestravila. Kad je shvatio da je pretjerao, a bio je pijan, pokupio se i otišao. Zaposleni su odmah pozvali policiju, koja je došla i napravila zapisnik – dodao je izvor.

Kako se dalje navodi, Atijasova majka je dan poslije incidenta izmirila dug svog sina.

– Žena se izvinila za nedolično ponašanje sina – završio je izvor.

Andrej Atijas za sada nije komentarisao ove navode.