Banjaluka

„Investicija zlatna vrijedna“ Novi „Bingo“ otvorio vrata, sugrađani jedva dočekali da krenu sa kupovinom (FOTO)

Na mjestu starog izgrađen novi, ljepši, veći, modreniji. Na 6.000 metara kvadratnih prodajnog prostora novi „Bingo“ nudi veliki asortiman bijele tehnike, namještaja, alata, posuđa, kućnog tekstila, namirnica... A ovo je samo dio ponude "Binga" koji je danas otvorio vrata svojim kupcima.

„Investicija zlatna vrijedna“ Novi „Bingo“ otvorio vrata, sugrađani jedva dočekali da krenu sa kupovinom (FOTO)
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Svečanim presjecanjem vrpce, Gordana Lovrenčić, menadžer centra „Bingo“ Banjaluka i gradonačelnik Draško Stanivuković otvorili su tržni centar koji je u proteklih sedam mjeseci potpuno preuređen, od temelja do krova.

Sada ovaj objekat ima površinu 10.000 metara kvadratnih i 6.000 metara kvadratnih prodajnog prostora.

-Zaposleno je 180 radnika, od kojih je 50 sa zadovoljstvom ostalo da radi u svojoj kompaniji. ’Bingo’ prioritet daje domaćoj proizvodnji, zato će naši kupci, na našim policama naći domaće proizvode – rekla je Lovrenčić i poručila da se kompanija trudi da u ovim ekonomskim uslovima zadrži povoljne cijene za naše kupce.

FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

-U odnosu na prethodni objekat koji smo srušili iz temelja, danas vam nudimo širok spektar proizvoda, od tehnike, namještaja, tepiha, rasvjete, a poseban akcenat je na našim svježim proizvodima na gastro odjelu, sa pekarom i ribarnicom – poručila je ona.

Pored hipermarketa, novi objekat sadrži još i igraonicu, restoran, apoteku, zlataru, prodavnicu mobilnih telefona, cvjećaru, frizersko – kozmetički salon i mjenjačnicu.

A danas su mnogi jedva dočekali da „Bingo“ ponovo počne sa radom. Strpljivo su čekali ispred ulaza i odmah krenuli za ozbiljnom kupovinom. Puna kolica i redovi ispred kasa, dokaz je da se „Bingo“ jedva čekao. Gradonačelnik Draško Stanivuković kompaniji „Bingo“  čestitao je novi početak.

Pročitajte još

-Iako je kompanija prisutna u Banjaluci dosta godina, ovo je sada novo ruho i novi ambijent, na 10.000 kvadratnih metara prostora, sa 180 radnika. Velelepni objekat krasi Banjaluku i počastvovan sam kao gradonačelnik. Ovo je značajna investicija iz više aspekata, zbog firmi iz Banjaluke koje su obavljale građevinske radove, zbog novih radnika – rekao je on i poručio da je „Bingo“ prostor za druženje, zabavu i kupovinu. Prema njegovim riječima, „u ovako teškim i izazovnim vremenima svaka investicija je zlata vrijedna, a ova jeste takva“.

-Svi veliki planovi i poduhvati imaju mnogo izazova, prepreka, ali zajedno sa kompanijom ’Bingo’ mi smo to uspješno savladali. Moram reći da je u rekordnom roku urađena investicija vrijedna nekoliko desetina miliona maraka. Kada vidite parking, spoljnu infrastrukturu i objekat, to mnogo znači za naselje Lazarevo, Derviše, Kuljane i sva naselja koja gravitiraju ovdje – istakao je Stanivuković.

Svim radnicima je poželio srećan početak rada i puno uspjeha, kupcima da provedu lijepo vrijeme sa porodicom i da kupuju najbolje za svoj dom.

-U Banjaluku su svi dobro došli, a nadam se, kako smo sada krenuli sa ovom značajnom investicijom, da ćemo dočekati još mnoge, jer Banjaluka ima kapacitete za to – poručio je on.

Bingo je prisutan u Banjaluci od 2014. godine, a od februara 2022. godine, radnici ove kompanije su vrijedno radili kako bi objekat jesen dočekao u novom ruhu. Novi, veliki formati modernih “Bingo” trgovina predstavljaju jedinstveno mjesto na kojem kupac može pronaći baš sve što mu treba, sa bogatim asortimanom u različitim kategorijama, od vinoteke i delikatesa,  Fashion i Techno Shop, do neizostavnog  Pet Shop.

Otvaranje “Binga” obilježeno je pogodnostima, poklonima i raznim iznenađenjima za posjetioce i kupce.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije