Zabava

"Ipak sam ja Brena nacionale" Pjevačica odgovorila na tvrdnje da je njen nastup za Novu godinu najskuplji

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Živojinović, dugi niz godina su u braku, a pjevačica ističe da nikada ne treba da postoji razlika između muškaraca i žena, već da svi treba da rade ono u čemu su bolji.

"Ipak sam ja Brena nacionale" Pjevačica odgovorila na tvrdnje da je njen nastup za Novu godinu najskuplji
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

Mislim da muškarac voli da ima ženu koja je sposobna za mnogo toga, a za šta nije sposobna ona, a ni on, onda se unajmi npr. kada je vožnja u pitanju vozač. Nikada nisam voljela antagonizam između muškaraca i žena. Smatram da ako on zna nešto bolje neka to uradi, ako sam ja bolja onda treba meni da prepusti i da se niko ne ljuti- ističe Brena za Blic.

Pjevačica se pohvalila da je dobar vozač iako je to na Balkanu rezervisano za muškarca.

– Ali ja vozim jako dobro. Stabilan sam i siguran vozač. Nikad nisam vozila pod dejstvom alkohola. Vozim po pravilima, osim po nekada kada baš žurim- kaže Brena.

Pjevačica dodaje da automobile predstavlja njen “drugi dom”.

– Umijem i brzo da vozim, pogotovo kada dođu novi automobili, pa onda da probam da li idu 250 do 280 na sat. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća. Provela sam prvih 10 godina karijere u autobusu. Tu sam spavala, jela, pila, sa trideset momaka koji su radili sa mnom. Poslije toga smo malo krenuli više avionima, pa luksuznim automobilima i danas je auto nešto što predstavlja apsolutno “moj drugi dom”.

Kroz dugu karijeru, za potrebe filmova u kojima je igrala, imala je priliku da vozi i autobus.

– Mladost ludost. Zaista se divim ženama koje voze autobus. Zato što je ovo vrsta neke diskriminacije koja je kod nas jako očita. Svuda u svijetu se to više i više razbija. Imate žene koje su piloti, voze brodove, astronauti su- kaže Brena, koja je nakon toga vozila gliser, ali i avion.

– Vozila sam male i velike jahte. Vozila sam i mali avion kada smo snimali film “Hajde da se volimo”- naglasila je ona, prenosi Blic.

Pročitajte još

Brena ističe da ni na jednu od vožnji nije bila potreba da je neko nagovara, već je imala želju sve to da nauči.

– Pametan čovjek sve nauči. Vožnja gliserom ili voziti autobus, brod, ali je stvar prakse, ne postoji ništa da je teško- kaže pevačica i dodaje da na čamce ne ide kako bi se samo slikala u kupaćim kostimima.

Ja sam Brena Nacionale

Brenin nastup za Novu godinu, je jedan od najskupljih, te se pisalo da je i najplaćenija, a pjevačica o cijeni nije željela da priča.

– Sami znate da pjevam 40 godina i da je neukusno pričati o cijenama i da o tome uglavnom govore oni što žele da budu u centru pažnje. Srećna sam što me publika voli, što me traži i što sam još Brena Nacionale- ističe ona.

FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

– Moram da priznam da zaista sada najviše uživam što nemam više male djece kući pa ne moram žurim sa nastupa.

– Nisam nikada bila na čamcu kod nekoga da samo ležim i reklamiram kupaći kostim i da igram uz šampanjac. Nego sve su to bili naši brodovi i onda moraš sve da znaš.

Od kada sam slomila ruke i nogu smirili sam se

Prema njenim riječima zbog povreda jednu stvar nije uspjela da proba tokom života.

– Vozila sam i motore, ali nisam skakala iz padobrana. Dok nisam imala djecu išla sam na paraglajding, to sam obožavala. Prosto sam sportski tip, avanturista i volim adrenalin. Međutim, kada sam polomila lijevu nogu i obe ruke dva puta došla sam pameti i više ne eksperimentišem. Smirila sam se- rekla je Brena.

Prihvati notifikacije