Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ISKOMPLIKOVALA SE KUPOVINA STANA Rada Manojlović pala u zamku građevinske mafije

Zabava
Autor:

Foto: radamanojlovic/instagram/screenshot

Rada Manojlović riješila je da kapariše stan u novogradnji i za to je izdvojila čak 50.000 evra.
Ipak, kada je saznala šta se dogodilo njenoj koleginici Milici Todorović koja je ostala bez 60.000 evra i stana, folkerka je angažovala advokate, prenosi Skandal.

Naime, Rada je navodno već bila odabrala stan i dogovorila sa investitorom da mu isplati pola sume prije useljenja, a drugu polovinu nakon toga, ali kada su njeni advokati provjerili papirologiju upozorili su je da ni slučajno ne daje novac za kaparu.

Ispostavilo se da je u pitanju je objekat koji nije legalizovan i uknjižen, te je Manojlovićeva pozvala investitora i objasnila mu da je pronašla bolju ponudu od njegove, te da nije zainteresovana za kupovinu.

On je, nakon toga, pobjesnio, te je počeo da proganja pjevačicu pod izgovorom da je navodno čuvao taj stan za nju, da je zbog nje odbio mnoge stalne kupce…

Uznemiravanje je prestalo tek kada je njen advokat poslao pismeno upozorenje investitoru u kojem ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, te je i agonija u tom momentu za Radu konačno završena.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO