Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ISKORISTILA SVOJIH PET MINUTA Evo šta ovih dana radi KRISTINA MANDARINA (VIDEO, FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Instagram screenshot

Početkom mjeseca region je upoznao Kristinu Penavu, prodavačicu mandarina iz Hrvatske. Priče o njoj širile su se kao požar regionalnim medija.

Ko je Kristina Mandarina, kako je izgledala prije operacija, bez šminke, da li ulazi u rijaliti. Danima se o njoj pričalo, a onda je sve utihnulo.

Predah u Ljubljani

Nakon pompe koja se podigla zbog nje, Kristina je kratko boravila u Beogradu, a sudeći prema posljednjoj fotografiji koju je objavila, krenula je na mini-turneju po regionu.

Nova destinacija je Ljubljana.

Human gest

Broj lajkova i popularnost koju je stekla Kristina sigurno planira da unovči, ali za sada nije poznato kako. Uglavnom se nagađa o ulasku u neki od popularnih rijalitija. U međuvremenu, Kristina ne bježi od novinara, pa se povremeno pohvali nekim gostovanjem u televizijskim emisijama ili intervjuom u novinama.

View this post on Instagram

@rtl_exkluziv 📽

A post shared by 🔱 KRISTINA PENAVA 🔱 (@lareina1134) on

Našla je način da i svoju popularnost iskoristi za nešto dobro i humano. Poslije odlaska iz Beograda, a prije odlaska u Ljubljanu, Kristina Mandarina podržala je humanitarnu utakmicu u Zagrebu na kojoj se prikupljao novac za djecu. Pozvala je svojih 55.000 pratilaca držeći plakat u rukama, obučena u dres lokalnog kluba i 1.500 lajkova je planulo.

Liker od mandarine

Krajem prošle nedjelje Kristina je otišla na kraće putovanje u gradić Križevci, na sjeverozapadu Hrvatske. Tamo je u jednom kafiću bila na “Mandarino” partiju gdje se ispijao – pogađate – liker od mandarine.

View this post on Instagram

🍊Liker od🍊🍊

A post shared by 🔱 KRISTINA PENAVA 🔱 (@lareina1134) on

Kristina se slikala sa većinom gostiju prije nego što je uslikala sebe kako ispija pomenuti liker za šankom, naravno u preuskoj haljini sa dubokim dekolteom.

Lajkovi na ovo fotografiju su prosto planuli, a do sada skupila ih je više od 4.600.

(Blic)

 

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO