Sudbine

"ISKRSLO JE NEŠTO" Kikina majka na godišnjicu kćerkine smrti objavljuje snimak koji javnost nije vidjela

Majka tragično nastradale jutjuberke Kristine Kike Đukić se oglasila i najavila da će na godišnjicu kćerkine smrti objaviti njen do sada neobjavljeni video-materijal.

"ISKRSLO JE NEŠTO" Kikina majka na godišnjicu kćerkine smrti objavljuje snimak koji javnost nije vidjela
FOTO: SCREENSHOT

Nataša Đukić nedavno je najavila da će objaviti snimak u kom će otkriti sve dokaze na osnovu kojih tvrdi da njena kćerka nije izvršila samoubistvo, već da je ubijena.

Međutim, Nataša se predomislila i sada izjavila da će njeni pratioci na to morati da sačekaju.

Pročitajte još

Na svom Instagramu objavila je saopštenje, gdje je otkrila da će njeni pratioci ipak morati još malo da sačekaju.

– Zdravo svima, želim da vas obavijestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video. A na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo – rekla je Nataša u snimku koji je objavila, prenosi Blic.

FOTO: KIKAX3/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: KIKAX3/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Podsjetimo, Kika je prošle godine, u noći između 8. i 9. decembra pronađena mrtva u svom stanu, a njena majka od tada pokušava da sazna istinu o smrti svoje kćerke. Iako je sumnjala da je drugarica kriva za smrt mlade jutjuberke, Više javno tužilaštvo u Beogradu je prije nakon detaljnih provjera utvrdilo da nema mjesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično djelo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt.

Prihvati notifikacije