Magazin

ISKUSNI SU U LAGANJU Ovo su 3 najmanipulativnija horoskopska znaka

Postoji mnogo oblika manipulacije, a ona koja je najviše zastupljena svakako jeste emotivna manipulacija – kada neko koristi vaše emocije protiv vas kako bi dobio ono što želi.

Tablet sa znacima horoskopa
FOTO: RAWPEXEL/FREEPIK

Putem emotivne manipulacije ne postiže se samo uspjeh u ljubavi, već ona služi i za razna postignuća u poslu, finansijama i statusu u društvu.

Kao pojedinci, svi smo skloni da povremeno manipulišemo situacijom u našu korist. Međutim, tanka je granica između „bijelih laži“ i loših namjera. A ako je vjerovati astrologiji, određeni horoskopski znaci prosto imaju tendenciju da prednjače u ovakvom toksičnom ponašanju.

Pročitajte još

Znate li ko gospodari na tronu vrhunskog manipulatora?

Rak

Rakovi imaju sposobnost da budu najmanipulativniji od svih znakova Zodijaka. Sa svojom visokom emocionalnom inteligencijom i jedinstvenim razumijevanjem ljudske psihologije, Rakovi mogu lako da manipulišu ljudima.

Oni su stručnjaci u igranju umnih igara i korišćenju emocionalne manipulacije da bi dobili ono što žele. Rakovi su takođe veoma dobri u čitanju ljudi i tačno znaju kako da traže ono što žele.

Takođe obožavaju dramu i mogu previše da katastrofiziraju stvari kada to žele. Ako niste pažljivi, Rak bi vas lako mogao iskoristiti.

Škorpija

Poznate po svojoj osvetoljubivosti i mraku, nije iznenađujuće što su se našle na ovoj listi.

One su stručnjaci u korišćenju manipulacije da bi vas natjerali da sumnjate u sebe i preispitujete svoj zdrav razum. Okriviće vas za stvari koje nisu vaša krivica.

Škorpije takođe veoma dobro koriste tuđe strahove u sopstvenu korist. Ako niste pažljivi, Škorpija bi vas lako mogla kontrolisati.

Pročitajte još

Lav

Kraljevska stvorenja poznata po svom ponosu našla su se na zasluženom trećem mjestu.

Neverovatno su inteligentni i imaju sposobnost strateškog razmišljanja. Kada je u pitanju manipulacija, Lavovi su veoma dobri u laskanju i komplimentima. Oni će učiniti da se osjećate posebno i važno kako bi dobili ono što žele od vas, prenosi Krstarica.

Lavovi takođe veoma dobro koriste svoj šarm da manipulišu ljudima i često će iskoristiti ljude koji su slabiji od njih, prenosi Sosyncd.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu