Sudbine

"Išla sam na psiho stabilizaciju" Milena Kačavenda se liječila od trauma hipnozom, otkrila šok detalje

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita" Milena Kačavenda privukla je pažnju svojom životnom pričom mnogo prije ulaska u šou program, a kasnije je sve intrigirala detaljima.

Milena Kačavenda
FOTO: PINK / SCREENSHOT

Takmičari su sada govorili o najbolnijim trenucima u životu, a ona se tom prilikom pristala rastanka od supruga.

 Ona je otkrila koji je najbolji trenutak u ljubavi, prenosi Blic.

– Meni je najteže bilo kad sam se razvela od muža i kad sam otišla na psiho stabilizaciju, stavili su me u hipnozu gdje se vraćaju sve podsvjesne stvari, najviše mi je traumu tad ostavila po njima ta suprugova nesreća koju je imao na Palama i kada su govorili da je otpisan da neće preživjeti, imala sam dijete od godinu dana tada kući i ja sam toliko štucala od svega toga, svi su čekali samo da on ode, moj ginekolog je rekao tada da odradimo ultrazvuk želuca i ja odlazim u bolnicu gdje mi doktor kaže da sam trudna šesti mjesec – pričala je ona sa knedlom u grlu i dodala:

– Bila sam šokirana jer mi se muž borio za život, ja sam potisnula sve to u mozgu i razmišljajući sam shvatila da mi je to bio najveći udarac u životu – rekla je Milena.

Inače, ona je jednom opisala njen odnos sa bivšim mužem.

Supruga sam upoznala devedesetih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa Voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne djece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla – rekla je ona svojevremeno.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu