Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ISPLIVALA TAJNA SA SNIMANJA “LEPOTE POROKA” Glumica otkrila sa kojom koleginicom je Petar Božović imao seks iza kamere!

Zabava
Autor:

Foto: screenshot N1

Glumica Eva Ras rado priča o svojoj prošlosti, a njen bogati glumački opus prožet je raznim anegdotama i brojnim skandalima. Ona je u razgovoru za Srpski telegraf otkrila da je njen kolega Petar Božović svojevremeno bio jedan od najpoželjnijih muškaraca iz branše, te da mu je teško koja glumica mogla odoljeti jer je bio dobar u krevetu.

– Petar Božović i ja smo zajedno snimali film “Lepota poroka” i u to vrijeme on je bio najveći je*ač, kre*ao je sve djevojke u Crnoj Gori, ali i Miru Furlan. Njoj se udvarao i ugađao joj, zajedno su bili u apartmanu, a bili su intimni za vrijeme pauza na setu.

Foto: RAS Srbija

Ipak, to nije bilo sve, Eva je takođe otkrila da tada mladom glumcu Mira nije bila dovoljna, te je zavodio i druge djevojke:

– Ali i pored nje, ja sam ga lično vidjela kako u kafiću sjedi sa jednom Crnogorkom, samo što nisu vodili ljubav preda mnom. Žao mi je bilo kad se ugojio, pitala sam ga da li sad može išta, a on mi je rekao da mu se nikad nisam dopadala, ali da bi mogao da mi pokaže kako još uvijek može rekla je tada Eva.

(Puls online)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO