Zabava

ISPLIVALE TAJNE MARKA MILJKOVIĆA "Ja sam živjela pored njega, znam čime se bavio”

U emisiji “Zadruga – narod pita” sinoć su gostovali Tara Simov, Marko Đedović i Mateja Matejić. Jedna gledateljka se uključila i odala priznanje Marku Đedoviću i Anabeli Atijas za njihovo ponašanje u Zadruzi, dok je o Marku Miljkoviću iznijela manje poznate detalje.

ISPLIVALE TAJNE MARKA MILJKOVIĆA "Ja sam živjela pored njega, znam čime se bavio”
Foto: N. Jovanović/RAS Srbija

Tara, hvala ti puno što si se ponijela kao kćerka prema Anabeli, kao dijete koje je kćerka zaista. Hvala i Mateji koji je bio uz Anabelu, ali se nije miješao. Nije htio da ulazi u tu priču, vjerovatno je to muška solidarnost. Ti si kao hepo kockickica, dobiješ glupo pitanjce i napraviš frku. Mladi ste, slatki ste, voljela bih da opstane ta veza. Gospodine Đedoviću, kapa do poda. Za tvoju profesionalanost, tvoje nerve, za svaki sekund koji si posvetio, sve je bilo na mjestu. Drago mi je što sam te upoznala preko ekrana, da neko u ovoj državi ima toliko hrabrosti i znanja, skidam ti kapu. Ja sam osoba koja će da kaže istinu, radilo se o mom najmilijem. Ne radi se o Anabeli, nego osobi koja je majka, koja je prošla pakao. Ja sam bila uz Lunu tri godine. Ja nisam odobravala ono u prvoj Zadruzi, ali sam pažljivo pratila Slobodana i slušala koliko je on kivan na tu svoju vezu. Mislila sam da je to obostrano i željela sam im sreću. Divim se toj ženi koja je uspjela da tu djecu sama izvede kako tako na pravi put, na svako Lunino “Mama” ona skače. Kako je uspjela da sakrije to, to samo ona i Bog znaju. Mi nismo mogli ni policiji da prijavimo tad to. Ne mogu da shvatim osobu koja može da bude na strani i nasilnika i žrtve nasilja. Mi smo glasali za Gagija dok nismo čuli šta smo čuli, da je on monstrum. Ja sam živjela pored njih u Zemunu – rekla je gledateljka, pa otkrila da zna mnogo više o Marku nego što je on pokazao u Zadruzi:

– Imala sam kuću na Vračaru gdje je Marko stanovao, nisam iznosila ni čime se bavio, to je Lunin izbor. Sinoć sam htjela da se uključim da mu kažem da mu to nije prvi put da joj je stavio ruku na usta. I u prošloj sezoni ju je za vrat uhvatio poslije te čuvene klupice. Oborio ju je na ležaj, uhvatio je za usta, kad mu je spomenula majku, piše Blic.