Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Isplivalo PRAVO LICE estradnih zvijezda: To su one IZA ZATVORENIH VRATA (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: seka_aleksic/Instagram/Screnshot

Domaće zvijezde navikle su na lagodan život pun povlastica u normalnim životnim uslovima. Međutim, kada je vanredno stanje estradne zvijezde i te kako umiju da se late varijače, kutlače, pa i pegle i usisivača.

Budući da su radi opšteg dobra u kućnom karantinu proteklih nedjelja i da izbjegavaju socijane kontakte poznate žene postale su domaćica i sad žive život bez restorana i kućnih pomoćnica, piše Blic.

Tako je, recimo, Seka Aleksić bez problema uzela peglu u ruke i opeglala gomilu veša za svoje ukućane.

– Pegle u ruke. Šta radite danas? Kako provodite vrijeme? – napisala je pjevačica u opisu videa.

Vjerovali ili ne, ali kućnih poslova se latila čak i Ana Nikolić, koja važi za jednu od najrazmaženijih žena na domaćoj javnoj sceni.

– Izolacija dan petnaesti. Što se mora nije teško. Teta Rado, pomozi, ali vanredna je situaicja i teta Rada ne dolazi – ispričala je Ana na početku video snimka koji je objavila na Instagramu, a potom uzela usisivač u ruke i krenula da čisti stan u kojem živi sa nasljednicom Tarom.

Novopazarska ljepotica Emina Jahović u kućnoj izolaciji potpuno se posvetila kuvanju, što posebno raduje njene mališane Javuza i Jamana. Poznata mama za sinve i nju sprema razne đakonije, a pogotovo slatkiše koje djeca, razumije se, obožavaju.

Jahovićeva se pohvalila putem Instgaram storija da je za njenu porodicu spremila sufle, a ovo je samo jedno u nizu jela koje je vrijedna pjevačica spremila tokom karantina u Istanbulu.

Možda bi neki pomislili da Maja Berović ne umije – a ona se i te kako dobro snalazi u kuhinji. Berovićeva u regularnim danima uživa hraneći se po restoranima, ali kako vanredno stanje podrazumeva boravak u kući, pa se i ona bacila na kuvanje.

Sve što kuva dijeli sa pratiocima na Instagramu, a za jela koje pravi dobija samo pohvale.

Pjevačica Kaja Ostojić poznata je po tome da je izvrsna kuvarica, pa je njoj glavna zanimacija u izolaciji upravo kuvanje. Pošto je raznim objavama o jelima koje pravi privukla veliku pažnju na društvenoj mreži Instagram, ona je počela sa pratiocima da dijeli i recepte.

Takođe, Kaja je oduševila javnost kada je pokazala da je tokom izolacije u kući spremna i na ozbiljne fizičke poslove, pa je tako sadila razne biljke u dvorištu kuće u kojoj živi njen dečko Mateo Pavlović. Kod njega u Parizu borave Kaja i njena ćerka Nikolina od početka pandemije korona virusa.

Izgleda da je najveća domaćica od svih naših pjevačica ipak Goca Tržan. Pop pjevačica, koja je poznata po vatrenoj energiji i temperamentu, nema mira ni u četiri zida, te sebi zadaje gomilu obaveza na dnevnom nivou. Goca svakog dana pere veš i pegla, sprema jela, čisti, a usput stiže i da radi na sebi tako što čita knjige i trenita u kućnim uslovima. Da joj nije lako što obavlja kućne poslove tokom kućne izolacije govori i njena objava na društvenim mrežama koju je posvetila svim domaćicama.

– Ako će nas sve nečemu naučiti ova izolacija, to je onda: Biti domaćica je najteži, a najpotcjenjeniji posao na svijetu! Poštovanje za sve žene kojima je njihova kuća i porodica jedino zanimanje! – napisala je Goca.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO