Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ISPOVIJEST SESTRE UBIJENE SRPKINJE “Ne znam zašto se družila sa bivšim i kako je mogao da joj URADI OVO”

Hronika
Autor:

Foto: Facebook, Instagram

Istražitelji vjeruju da bi ubistvo Srpkinje Ivone Jovanović u Kvinslendu u Australiji mogao biti nesrećan slučaj, uprkos tome što je petoro ljudi koji su kobne večeri bili sa Ivonom pobjegli sa lica mjesta prije dolaska policije i hitne pomoći, pišu australijski mediji.

Pucnjava se dogodila u kući Ivoninog bivšeg dečka Hristosa Panagakosa, a on je bio jedan od petorice koji su pobjegli sa mjesta nesreće. Međutim, uhapšen je sutradan ujutru.

Iako nije optužen da je učestvovao u pucnjavi, policija ga je zadržala u pritvoru kako bi pružio što više informacija pomoću kojih bi istražitelji mogli rasvijetliti šta se tačno dogodilo te večeri. U međuvremenu, Ivonina sestra Anet Jovanović, očajna zbog tragedije i za tamošnje medije pričala je o prirodi odnosa koji su Hristos i Ivona imali.

– Upoznali su se još tokom školskih dana, druže se od 14. godine. Zabavljali su se dvije godine kada je ona imala 21. Ne znam zbog čega je on i dalje bio u Ivoninom životu. Ne mogu da shvatim kako neko može da uradi tako nešto – rekla je Anet za portal 9news, dodajući da je veoma tužna zbog svega i da bi željela samo još jednom da je vidi.

Prema do sada poznatim informacijama koje je pružila policija, pucnjava se dogodila dok se Ivona spremala za izlazak sa prijateljima. Nakon što je kobni hitac pogodio Ivonu pravo u grudi, nesrećnu djevojku su prijatelji ostavili samu i – pobjegli.

Jedan od njih pozvao je hitnu pomoć i bio sa ljekarima na vezi sve dok se nije uvjerio da su lekari stigli do Ivone. Nesrećnu djevojku su odmah prevezli u bolnicu, ali je ona ubrzo zatim izdahnula.

Policija do danas nije pronašla oružje kojim je počinjeno ubistvo. Pretpostavlja se da se radi o nekoj vrsti pištolja. Hristos takođe nije pružio nikakve informacije u vezi sa oružjem, a policija je kod njega prilikom hapšenja pronašla ćebe za koje se vjeruje da bi moglo otkriti nove tragove koji bi pomogli u rješavanju ubistva Srpkinje.

Istražitelji su saopštili da su osobe koje su te večeri bile sa Ivonom povezane sa bajkerskim grupama koje se bave kriminalom u Kvinslendu, ali se zasad pretpostavlja da njeno ubistvo nije povezano sa bandama.

Dečko poznat policiji

Bodibilder Hristos Panagakos, Ivonin bivši dečko i prijatelj iz djetinjstva od ranije je poznat policiji. Nekoliko puta osuđivan zbog dilovanja “ajsa” (metamfetamin) i MDMA.

Tamošnji mediji su ga jednom prilikom nazvali “ekstremno glupim”, kada je u zadnjici pokušao da prokrijumčari u zatvor valijum i drogu. Plan je pošao po zlu kada su sakriveni paketići poispadali iz njegove zadnjice.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO