Hronika

ISTEKAO MU PRITVOR Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić PUŠTEN NA SLOBODU

Radoslav Dragijević (73), otac prvoosumnjičenog za ubistvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, pušten je danas na slobodu nakon što mu je istekao dvomjesečni pritvor u kom se nalazio zbog krivičnog djela pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

ISTEKAO MU PRITVOR Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić PUŠTEN NA SLOBODU
FOTO: DJORDJE KOJADINOVIC, MITAR MITROVIĆ, DRUŠTVENE MREŽE / RINGIER

Kako Kurir saznaje, on se trenutno nalazi u svom porodičnom domu.

– Radoslav Dragijević je danas pušten na slobodu, kao i što smo očekivali. Njemu je danas istekao dvomjesečni pritvor u kojem se nalazio zbog krivičnog djela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog djela, a sud je donio odluku da se od sada Radoslav brani sa slobode – rekao je za Kurir advokat Radoslava Dragijevića, Milinko Jovanović.

Kako je rekao, Radoslav se do sada branio ćutanjem, a i sada po izlasku iz zatvora rekao je da nema šta da kaže.

Pročitajte još

– Stariji Dragijević se sve ovo vrijeme branio ćutanjem, i sada je ponovio da nema šta da kaže povodom ovog – rekao je sagovornik i dodao:

– Kao što se zna, dom Dragijevića je ostao prazan, Radoslavu je preminula supruga nedavno, a prije toga i jedan od sinova – kaže za Kurir sagovornik.

Podsjetimo, Radoslav Dragijević (73) uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu Dejanu da premjesti tijelo djevojčice koju je prethodno, po sopstvenom priznanju, udavio rukama. Kako je Kurir i tada pisao, sa Radoslavom je uhapšen i njegov drugi sin Dalibor (40), koji je samo dan kasnije preminuo u prostorijama PU Bor. Nedugo nakon Daliborove sahrane, preminula je majka braće Dragijević, a suprugu Radoslava Dragijevića, Svjetlana, na čijoj su sahrani prisustvovali u pratnji policije i Dejan i Radoslav, a zadržali su se svega pet minuta gdje su samo zapalili po svijeću.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu