Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ISTRAGA TAPKA U MJESTU Ni nakon četiri godine ubica pjevačice Jelene NIJE IZA REŠETAKA

Hronika
Autor:

Foto: O. Bunić/RAS Srbija

Danas se navršava četiri godine kako je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubijena pjevačica Jelena Marjanović, a za šta se tereti njen suprug Zoran Marjanović.

Njena smrt već četiri godine okupira javnost, a suđenje za njeno ubistvo jedno je od posećenijih.

Pevačica je ubijena 2. aprila 2016. godine. Njeno tijelo pronađeno je na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Gotovo godinu i po dana kasnije, 15. septembra, nakon što se pomislilo da zločinac neće biti otkriven, zbog sumnje da ju je ubio, uhapšen je pjevačicin suprug Zoran Marjanović.

U pritvoru je proveo skoro deset mjeseci. U oktobru prošle godine Apelacioni sud vratio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića na ponovno odlučivanje i dopunu Višem sudu i ukazao na izostanak činjenica koje će biti od ključnog značaja za potvrđivanje osnovanosti sumnje protiv Marjanovića.

Optužnica protiv Marjanovića kako su pisali mediji oborena je zbog pet propusta.

Foto: RAS Srbija

Marjanovića tužilaštvo tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči. U neposrednoj blizini mjesta zločina bila i njihova maloljetna kćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017, godinu i po od ubistva.

I prije toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. Prije hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je i u jednom televizijskom rijaliti programu.

Proljetos sud mu je vratio puno starateljstvo nad djetetom, koje mu je oduzeto poslije smrti supruge, piše Telegraf.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO