Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ISTRAJAVATE NA PUTU ISTINE, ČESTITOSTI I PRAVEDNOSTI” Brojne čestitke povodom 20. rođendana “EuroBlica”

Društvo
Autor:

Foto: A.Golić/RAS Srbija

Naša ekipa

Povodom 20. rođendana “EuroBlica” na adresu naše medijske kuće stigao je veći broj čestitki od kolega iz medija, javnih ličnosti i institucija.

-Uz zahvalnost što ste pratili brojne naše akcije i događaje i istinito izvještavali i dali doprinos promociji vrijednosti za koje se zalažemo želimo vam čestitati rođendan i poželjeti još mnogo uspješnih godina rada. Danas je najteže ostati na putu istine, čestitosti i pravednosti, a vi istrajavate u tome – navodi se u čestitki “Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva”.

Rođendansku tortu dobili smo od firme “Tenen” iz Banjaluke.

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak u čestitki je istakao da se “EuroBlic” u proteklim godinama uspješno izborio sa raznim izazovima i ostao dosljedan blagovremenom i istinitom informisanju.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Igor Crnadak

– Želim vam da takvi ostanete i dalje i da proslavite još mnogo jubileja – naveo je Crnadak.

Ministar za naučno tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević poželio je da i ubuduće doprinosimo objektivnom i blagovremenom informisanju javnosti u Republici Srpskoj.

Foto: Aleksandar Golić/RAS Srbija

Srđan Rajčević

– Tokom svog dvodecenijskog prisustva na medijskoj sceni Srpske “EuroBlic” je stekao vjerne čitaoce zahvaljujući aktuelnim, analitičkim i zanimljivim temama i profesionalnom pristupu novinarskoj profesiji. Uvijek ste pratili najvažnija dešavanja u Srpskoj, regiji i svijetu iz različitih oblasti, uz odgovoran odnos prema svojim čitaocima. Želim vam da takvi ostanete i u budućnosti – poželio je Rajčević.

Od poslovnog partnera “Tenen” dobili smo na poklon tortu.

Foto: Aleksandar Golić/RAS Srbija

Rođendan “EuroBlica” čestitale su i kolege iz “Nezavisnih novina” te portala SrpskaCafe.

– Čestitke za 20 godina uspješnog rada i da istrajete u ovom za medije, pogotovo štampane, teškom periodu i ostanete dosljedni pisanoj riječi i profesionalnom izvještavanju – poželio je generalni direktor “Nezavisnih novina” Neven Kopanja.

-Poštovane kolege, povodom vašeg 20. rođendana, redakcija portala SrpskaCafe.com želi da  vam uputi iskrene čestitke.

– Od srca vam želimo sve najbolje u daljem radu i nadamo se da ćete  nastaviti dobar novinarski posao još mnogo decenija – napisale su kolege sa portala SrpskaCafe.com.

Čestitkama “EuroBlicu” pridružio se i glavni istraživač i koordinator programa u Centru za primjenjene evropske studije u Beogradu, te bivši ambasador BiH pri EU, Igor Davidović, koji nam je poželio još mnogo godina uspješnog rada. Poručio je da nastavimo sa objektivnim informisanjem i istrajemo pred brojnim izazovima i iskušenjima.

Foto: Aleksandar Golić/RAS Srbija

Igor Davidović

U ime Socijalističke partije čestitke je uputio predsjednik stranke Petar Đokić.

Foto: Milan Pilipović/RAS Srbija

Petar Đokić

– Kao ozbiljan dnevni list u Republici Srpskoj “EuroBlic” je godinama sticao ugled i povjerenje građana zahvaljujući posvećenosti, istrajnosti i profesionalnom odnosu zaposlenih prema novinarstvu – navodi se u čestitki predsjednika SP.

Povodom 20 godina rada, kompanija M:tel nam je poželjela mnogo uspjeha, kao i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović, opština Pale i drugi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO