Zabava

Iva otkrila šta misli o prodaji intimnih fotografija "To je virtuelna prostitucija, radije ću raditi od pet ujutru"

Iva Grgurić, pobjednica rijalitija "Zadruga 3" otkrila je šta misli o popularnom sajtu za odrasle, "OnliFensu", koji koriste brojne poznate djevojke i žene iz Srbije i, kako kažu, dosta zarađuju.

Iva otkrila šta misli o prodaji intimnih fotografija "To je virtuelna prostitucija, radije ću raditi od pet ujutru"
FOTO: IVA_GRGURIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Koliko ja znam, OnlyFens nije samo platforma gdje se plasiraju intimni sadržaji. Imaju tu platformu brojne poznate ličnosti, kao Filip Plejn i ti poznati svetski dizajneri. Svako to iskoristi na svoj način – počela je Iva.

– Ako će to pomoći nekim djevojkama da se maknu sa ulice i da se prestanu prostituisati, a da se snimaju kod kuće, pa ja to podržavam. Svako radi šta želi, nikoga ne osuđujem, ali ja radije želim da ustanem u pet ujutru i završim svoj posao. Ne bih se pretplatila da gledam nečiji sadržaj tamo, iskreno me to ne interesuje. Ja gledam sebe svaki dan i prezadovoljna sam – rekla je.

Na konstataciju da je “OnliFens virtuelna prostitucija”, Iva se sa time složila.

– Na kraju, jeste. Još poslije kad vidim da neko objavi da bira nekog fana, pa koga izabere… – kazala je za Srbija Showbizz.

Inače, Anđela Veštica je nedavno izjavila da je za jednu fotografiju na ovom sajtu uzela 45.000 evra. Osim nje i bivša voditeljka Ava Karabatić prodaje svoje fotogarfije na ovom sajtu.

Grgurićeva je i nedavno ispričala da je njen voditeljski angažman na jednoj televiziji na pauzi, ali je sada jasno – raskinula je ugovor sa TV Pink.

– Prekinula sam saradnju sa Pinkom, nema više ugovora. Na pitanje da li će možda preći na Prvu televiziju, Iva je, smješkajući se, odgovorila da ne zna.

Dodala je i da bi za ulazak u rijaliti “Zadruga”, zahtjevala veliki novac, zbog kojeg ne bi mogla da se dogovori sa produkcijom oko ulaska.

– Inače, potpuno se drugačije osjećam. Ne osjećam se bolje jer nemam obavezu, jer volim obavezu, da ustanem u pet. Poštujem Pink, šefa i šeficu, a ispoštovala bi ih za dobar honorar. Ko kaže da neće ući nikad, laže. Za dobar honorar može se kupiti dobar stan, a ja imam velike apetite i vjerujem da oni to znaju, pa zato ne možemo da se dogovorimo – rekla je ona, piše Blic.

Prihvati notifikacije