Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“IVER NEĆE DALEKO OD KLADE” Sramne izjave Ere Ojdanića povodom oralnog zadovoljavanja

Zabava
Autor:

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Skandal koji se dogodio u “Parovima”, kada je prostituka Vida Kokić oralno zadovoljavala unuka Ere Ojdanića Uroša Anđelića i dalje trese Srbiju!

Iako produkcija, zajedno sa glavnim i odgovornim urednikom Hepi televizije Milomirom Marićem negira da se ovaj incident dogodio, gledaoci su se svojim očima uvjerili u snimke koji su emitovani na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a folk pjevač Era Ojdanić sada za Blic govori da je ponosan na svog unuka.

– To je sve dedina škola, iver neće daleko od klade. Sve je to za ljude. Normalno zavisi kako ko gleda na to, ali treba se igrati. Bolje se tako igrati, nego primjeniti neko nasilje. Sve je to okej, nemam zamjerke – tvrdi Era i dodaje:

– Uostalom, kome se ne sviđa, neka promijeni kanal.

Iako je Uroševa majka nakon kontroveznog događaja u TV uključenju poručila Urošu da mu je sestra ogorčena, te da mora da ima određene granice i da nauči pristojno da se ponaša, Era tvrdi da su svi ponosni na Uroša.

– Ona mu je samo poručila da malo smanji piće, inače Urke se igra fantastično. Svi ga podržavamo. Ja mu jesam očitao lekciju šta smije tamo, a šta ne smije, u smislu da slučajno ne podigne ruku na nekoga, a ovo ostalo je sve normalno i za ljude – opravdava svog unuka Era.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO