Banjaluka

IZ NAČELNIČKE FOTELJE U ODBORNIČKU KLUPU Dragan Banjac: Izabrani moraju ostati vjerni partiji

Načelniku Odjeljenja za sport, omladinu i obrazovanje, Draganu Banjcu, zajedno s Veliborom Stanićem ispred Socijalističke partije, pripalo je odborničko mjesto u skupštinskim klupama Grada Banjaluka.

IZ NAČELNIČKE FOTELJE U ODBORNIČKU KLUPU Dragan Banjac: Izabrani moraju ostati vjerni partiji
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
Dragan Banjac

Banjac je dobio 1.263 glasa.

U više navrata je govorio da mladi grade svijet i budućnost. Kroz svoje djelovanje u gradskoj Skupštini zalagao se da omladini i djeci obezbijedi kvalitetniji život.

– Postoji jasan plan izgradnje: atletske staze, sale za gimnastiku i sale za borilačke sportove, koji su Banjaluci neophodni. Između četiri i pet hiljada djece u Banjaluci trenira karate, džudo, boks i druge borilačke sportove. Jasno je zašto su ovi sportski objekti potrebni. Mi djecu ne smijemo prepustiti ulici – isticao je Banjac tokom kampanje.

Pročitajte još

Kroz funkciju načelnika, između ostalog, učestvovao je u izgradnji i obnovi vrtića, kao i izgradnji 26 novih igrališta.

Banjac kroz svoju kampanju u medijima nije krio stav da svaki odbornik koji bude izabran mora ostati vjeran partiji kojoj pripada i time ne izdati građane koji su za listu te partije glasali.

– Život ne traži od nas da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo. Vaš glas čini veliku razliku. A razlika između dobrog i lošeg izbora je imati stav – bio je njegov moto u kampanji.

Dragan Banjac je rođen 1980. u Banjaluci.