Hronika

IZ STANA SE ČULO ZAPOMAGANJE Uznemirujući slučaj iz Banjaluke uskoro bi mogao da dobije EPILOG

Uznemirujući slučaj u banjalučkom naselju Obilićevo koji je prošle sedmice uznemirio javnost uskoro bi mogao dobiti epilog.

IZ STANA SE ČULO ZAPOMAGANJE Uznemirujući slučaj iz Banjaluke uskoro bi mogao da dobije EPILOG
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Naime, iz Policijske uprave Banjaluka navode da je saslušan osumnjičeni koji se tereti da je sugrađanina držao protiv njegove volje u stanu.

Dežurni tužilac okvalifikovao je slučaj kao krivično djelo protvipravno lišenje slobode – objasnili su u PU Banjaluka.

Dodaju da je rad na kompletiranju predmeta u toku, nakon čega će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Pročitajte još

Podsjetimo, u petak poslijepodne odvijala se prava drama u banjalučkom naselju Obilićevo, kada su građani prvo čuli jezivo zapomaganje i dozivanje u pomoć u jednoj zgradi.

Niko nije ni slutio da je zapomaganje dolazilo od mladića koji je danima bio zatočen u stanu i to od strane sugrađanina koji je od ranije poznat policiji.

– U posljepodnevnim časovima sam prvo čuo jezivo zapomaganje u pomoć, a ubrzo i galamu koja je dolazila iz zgrade. Ovo se više izdržati ne može jer se radi o mladićima koji su poznati kao uživaoci droga. Policija zna sve, ali ne znam zašto dozvoljavaju da ovakve stvari eskaliraju – ispričao je ranije Banjalučanin za Srpskainfo, a koji je želio ostati anoniman.

Prema izjavama sagovornika sve je kulminiralo kada je mladić sa sjekirom u ruci došao u zgradu da oslobodi svog brata.