Zabava

“IZDRŽAVALA SAM MOMKE” Atraktivna Katarina otkrila ŠKAKLJIVE DETALJE burnog ljubavnog života

Atraktivna Katarina Grujić, osim po stasu i glasu, poznata je i po burnom ljubavnom životu.

“IZDRŽAVALA SAM MOMKE” Atraktivna Katarina otkrila ŠKAKLJIVE DETALJE burnog ljubavnog života
FOTO: KATARINAGRUJIC.DOLL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Katarina je na estradnoj sceni već šest godina, a do sada je domaća javnost upoznala nekoliko njenih partnera. Prema riječima pjevačice, pojedini bivši partneri su s njom bili iz koristi.

Izdržavala sam momke, plaćala im ručkove, večere, putovanja, davala pare. Čula sam da su momci sa mnom bili iz koristi. Čak sam čula da je jedan bivši poslije raskida sa mnom ulazio u klubove na moje ime i da je muvao djevojke tako što je rekao da je bio sa mnom. To je tako tužno. Na svu sreću, moji prijatelji iz tih klubova su znali da taj momak više nije sa mnom, pa mu to ne prolazi. Može tako mjesec ili dva, i gotovo. Uvijek znam da kažem da će svi oni samo biti bivši momci Katarine Grujić i ništa drugo – rekla je Katarina u jednom intervjuu.

Mnogi su zaboravili da se Katarina Grujić tokom takmičenja Zvezde Granda zabavljala sa Vladicom Jovanovićem.

Nakon takmičenja Katarina je 2013. godine ušla u rijaliti šou Farma, gdje je Vladicu, navodno, prevarila s bivšim manekenom i zubarom Borisom Stamenkovićem.

Katarina i Boris su nakon rijalitija bili zajedno još oko godinu, a onda je uslijedio raskid. Njih dvoje su navodno raskinuli jer se atraktivni zubar dopisivao s drugim djevojkama.

(Blic)