Zabava

"IZGOVORIO SAM JEDNU REČENICU" Relja otkrio kako je osvojio Nikoliju

Pjevač Relja Popović otkrio je da se iz dana u dan trudi da sačuva i zaptiti odnos sa Nikolijom, pa otkrio kako ju je osvojio.

"IZGOVORIO SAM JEDNU REČENICU" Relja otkrio kako je osvojio Nikoliju
FOTO: M.ILIĆ/RAS SRBIJA

Sanja Marinković je u “Magazinu in” ugostila Relju, pa ga upitala: “Kako si pridobio Nikoliju da se zaljubi u tebe”, a onda je on otkrio:

Ona kaže da se to desilo kad sam izgovorio jednu rečenicu, nije važno ni koju, ona je znala da sam čovjek sa kojim hoće da provede čitav život. Nisam čekao da mi se baci u zagrljaj, nekako sam pustio da vrijeme radi u korist našeg odnosa i da pokaže koliko smo mi jedno za drugo ili nismo, i evo, prošlo je pet i po godina. Uvijek je najlakše reći sve sam spreman da uradim i uradio bih sve, ali daj da gledam da me život ne stavlja na takav test da moram da uradim sve i svašta. Čuvam odnos na drugačiji način da ne dolazi do toga da moraš da radiš sve – rekao je Relja.

On je zatim ispričao i da je njegova i Nikolijina nasljednica, trogodišnja Rea, veoma talentovana za muziku, te je otkrio kako ga je oduševila.

– Danas je izmislila neku pjesmu, nešto: “Snijeg ti pao na nos”, pa smo zajedno dovršavali: “Kad je zima ne smiješ da ideš bos”, rekao sam joj: “Ti si talentovanija od mene, ja sam prvu pjesmu napisao sa 13 godina, ti sa tri”, tako da me je danas oduševila. Mislim da jednu moju pjesmu gotivi najviše, “Mi amor”, to joj se sviđa – rekao je Relja i raznježio sve u studiju.

(Blic)