Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IZGUBIO IM SE SVAKI TRAG David nestao prije pet, a Dušica prije više od mjesec dana

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Pripadnici banjalučke Policijske uprave, zajedno sa građanima Banjaluke i Laktaša, nastavili su potragu za nestalim Davidom Dragičevićem /21/ iz Banjaluke i Dušicom Božić /36/ iz Laktaša, rekla je Srni portparol ove uprave Marija Markanović.

Markanovićeva je podsjetila da potraga za Dragičevićem traje već peti dan, a danas će biti usmjerena prema banjalučkom naselju Ponir.

– Potraga za Dragičevićem traje od 18. marta kada je nestanak prijavljen policiji, a on je od kuće otišao dan ranije oko 19.00 časova – precizirala je Markanovićeva.

On je posljednji put viđen u nedjelju, 18. marta u 3.30 časova, kada je izašao iz jednog noćnog kluba, gdje je navodno učestvovao u tuči.

U momentu nestanka, David je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerice i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Foto: RTRS/RAS Srbija

Markanovićeva kaže da policija više od mjesec dana traga za Dušicom Božić iz Laktaša koja se 19. februara udaljila u nepoznatom pravcu od mjesta stanovanja u Karađorđevoj ulici u Laktašima.

Ona je navela da broj lica koja učestvuju u potrazi zavisi od meteoroloških uslova i angažovanja specijalnih jedinica.

Markanovićeva je pozvala građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa licima za kojima se traga, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu ili da pozovu besplatan telefonski broj 122.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO