Zabava

IZMAMILA UZDAHE Lijepa Sara zapalila publiku OVAKVIM NASTUPOM (VIDEO)

Sara Jo je prvi veći muzički korak napravila u šou-programu “Prvi glas Srbije”.

IZMAMILA UZDAHE Lijepa Sara zapalila publiku OVAKVIM NASTUPOM (VIDEO)
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Bila je dio takmičarske ekipe u kojoj su bile pobjednica Mirna Radulović i ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Nevena Božović. Iako nije pobjedila i poslije kratkotrajnog iskustva u ženskog grupi “Moje 3” fokusirala se na solo karijeru.

Prije nego što su se publici u uši uvukle numere “Bez sna”, “Nemam vremena za to” i “Mili, mili” Sara učestvovala je u emsiji “Tvoje lice zvuči poznato”. Sara je tad bila u fazi karijere kad nije željela da upotpunosti imitira Majli Sajrus za potrebe programa jer kako je tad izjavila: “Ovu emisiju gledaju moji baka i deka”. Zbog izjave je bila na meti tviteraša koji su je tad zamolili da se “ne folira” jer je imala provokativan nastup u “Prvom glasu Srbije” kao Rijana.

Naime, Sara je trebalo da tverkuje i da se ponaša razuzdano kao i Majli na VMA dodjeli nagrada 2013. godine, ali ona i njen kolega Skaj Vikler su odlučili da izmjene nastup kako bi bio prihvatljiviji za gledaoce.

U međuvremenu je postala odvažnija u svojim nastupima i imidžu, ali opet daleko od kontroverznih nastupa njene poznate koleginice “preko bare”.

U roze majici i ciklama svjetlucavim pantalonama u stilu zvijezda devedesetih Sara Jo ovog vikenda je nastupila pred beogradskom publikom na “Music Week-u”. Mnogobrojna publika zajedno je pjevala singlove pjevačice.

S obzirom na to da publika je znala svaku riječ njenih pjesama jasno je da je mlađa publika pronašla svog novog muzičkog idola.

Kao i svaka muzička zvijezda Sara Jo je prošla kroz razne faze i tek je očekuje promjene, ali ima veliku publiku koja će je pratiti u narednim godinama.

(Žena Blic)