Banjaluka

Izmijenjene linije kretanja autobusa: Obilježavanja signalizacije usporava saobraćaj

Zbog obilježavanja horizontalne saobraćajne signalizacije, danas će u periodu od 17 časova do šest časova ujutru narednog dana, biti obustavljen saobraćaj za sva vozila u centru grada.

Izmijenjene linije kretanja autobusa: Obilježavanja signalizacije usporava saobraćaj
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Saobraćaj će biti obustavljen u Ulici Patra na dijelu od kružnog toka do Ulice kralja Petra I Karađorđevića i u Ulici kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa Solunskom ulicom.

Potvrdili su ovo iz Gradske uprave i dodali da će se za vrijeme obustave saobraćaja, preusmjeravati autobusi na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.

Poručili se da će se linije 9, 10, 13, 13p i 17  preusmjeriti Bulevarom cara Dušana, Ulicom Teodora Kolokotronisa kružni tok kod mosta Patre i dalje postojećom trasom u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

– Linije 3 i 3b se sa mosta patre preusmjeravaju Ulicom Isaije Mitrovića do kružnog toka i nazad. Potom, linije 8 i 13 b se preusmjeravaju iz Bulevarom cara Dušana, Ulicom Teodora Kolokotronisa, Isaije Mitrovića, Ulicom Kralja Petra I Karađorđevića prema jugu i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom – kazali su iz Gradske uprave.

Pročitajte još

Dodaju da će za vrijeme izvođenja radova biti omogućen pješački saobraćaj.

– Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije – ističu oni.

Mole sve učesnike u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Radove izvodi  preduzeće „MG MIND“ d.o.o. Mrkonjić Grad.

Prihvati notifikacije