Društvo

Iznad prosjeka za ovo doba godine: Evo do kojeg će podeoka temperatura skočiti narednih dana

U Srpskoj će narednih dana biti promjenjivo oblačno i sunčano, te toplo za ovo doba godine, a početkom naredne sedmice dnevna temperatura će ići i do 27 stepeni Celzijusa.

Iznad prosjeka za ovo doba godine: Evo do kojeg će podeoka temperatura skočiti  narednih dana
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Sutra ujutru biće niske oblačnosti i magle oko rijeka i po kotlinama. Tokom dana promjenjivo do pretežno oblačno i suvo vrijeme, uz kraće sunčane periode. Na jugu sunčano i malo toplije, prognoza je Hidrometeorološkog zavoda Srpske.

Minimalna temperatura vazduha od 2 do 8, na jugu do 12, a u višim predjelima od -2 stepema. Maksimalna temperatura od 17 do 24, u višim predjelima od 13 stepeni.

U subotu ujutru pretežno oblačno uz pojavu magle ponegdje. Tokom dana umjereno do pretežno oblačno uz sunčane intervale i toplije. Na jugu više sunčanih perioda. Poslijepodne na sjeveru može kratkotrajno padati kiša.

Minimalna temperatura od 8 do 14, u višim predjelima od 4 stepena, a maksimalna od 19 do 25, u višim predjelima od 15 stepeni.

U nedjelja promjenjivo oblačno sa sunčanim periodima i toplo za ovo doba godine. Ujutru je moguća pojava magle ponegdje. Na jugu sunčanije.

Minimalna temperatura od 8 do 13, u višim predjelima od 4 stepena.  Maksimalna temperatura od 18 do 24, u višim predjelima od 15 stepeni.

U ponedjeljak ujutru ponegdje je moguća pojava magle. Tokom dana promjenjivo oblačno sa sunčanim periodima i toplo za ovo doba godine, na jugu i sjeveru sunčanije.

Minimalna temperatura od 8 do 13, u višim predjelima od 4 stepena, a maksimalna od 18 do 24, u sjevernim predjelima i do 27, a u višim predjelima od 15 stepeni.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu