Zabava

IZRASLA U LJEPOTICU Ona je "nesuđena snajka" Novaka Đokovića i kćerka legende Zvezde (FOTO)

Malo je reći da legenda Crvene zvezde ima prelijepu nasljednicu.

IZRASLA U LJEPOTICU Ona je "nesuđena snajka" Novaka Đokovića i kćerka legende Zvezde (FOTO)
FOTO: NASTASIJA TOŠIĆ/INSTAGRAM

Oni malo stariji ljubitelji fudbala vrlo dobro znaju ko je Vlada Stošić, legendarni fudbaler jedinog kluba koji je na ovim prostorima 1991. godine osvojio titulu prvaka Evrope i svijeta, a on je upravo bio u tom timu. Danas, mnogi mladi možda i nisu čuli za ovog fudbalera, ali sigurno jesu za njegovu kćerku, Nastasiju, koja je od skora novo TV lice Prve televizije.

On je nekada bio na malim ekranima i gledaocima pokazivao svoj fudbalski talenat, dok se njegova kćerka odlučila da bude novinarka.

Nastasija je prije nekoliko nedjelja i sama svima pokazala da je počela da se bavi ovim javnim poslom, a na svom Instagramu se zahvalila svima na čestitkama i lijepim komentarima.

– Prvo jutro na Prvoj! Hvala vam svima na prelijepim komentarima! S obzirom na to da je prvo uključenje i da sam još uvijek pod utiskom, morala sam da okačim – napisala je Nastasija.

Takođe, ona je ranije bila foto-model, a jedno vrijeme joj je partner bio Đorđe Đoković, mlađi brat najboljeg tenisera svijeta.

Podsjetimo, Vlada Stošić je rođen u Vranju davne 1965. godine, a sa samo 19 godina zaigrao je za Crvenu zvijezdu, u kojoj je bio do 1992. godine i u kojoj je osvojio pomenute trofeje prvaka Evrope i svijeta. Kasnije je svoju karijeru gradio van granica naše zemlje u Majorci i Betisu u Španiji, da bi zatim igrao u meksičkom Atlanteu, a završio svoju karijeru u portugalskoj Vitoriji iz Setubala 1999. godine, piše Blic.

Prihvati notifikacije