Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“IZVINILA SE 100 PUTA” Kolinda se srela sa ženom čiji su auto razbili busom

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Silvija Soldo, čiji je automobil u srijedu u Malom Bukovcu zakačio autobus u kojem se vozila predsjednica, danas se susrela s Kolindom Grabar-Kitarović prije njenog odlaska u Karlovac na predizborni skup.

Soldo je za RTL ispričala kako joj se predsjednica ”sto puta izvinila zbog nesreće” te da žali zbog svega što se dogodilo.

Grabar-Kitarović joj je, kako je ispričala, rekla da bi sve napravila da se autobus zaustavi da je vidjela što se dogodilo, no da uopšte nije primijetila da je došlo do nesreće.

Predsjednica je oštećenoj vozačici spremna dati drugi auto ako njen ne bude odmah popravljen budući da joj treba za posao.

Podsjetimo, autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović kasno poslijepodne u utorak je učestvovao u manjoj saobraćajnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji.

U 18.50 sati vozač autobusa, u kojemu se nalazila predsjednica, zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavio put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO