Zabava

IZVUKAO JE IZ "ZLATNOG KAVEZA" Ivi Grgurić je OVAJ BAHATI BIZNISMEN pružio luksuz

Pobjednica Zadruge 3 Iva Grgurić u Zadruzi je ispričala da je svoje ljubavne veze imala isključivo sa momcima koji su finansijski dobro potkovani, pa je tako i sama potvrdila da je zbog pomoći koju joj je pružao muškarac stariji čak 40 godina, morala da bude u “zlatnom kavezu”.

IZVUKAO JE IZ "ZLATNOG KAVEZA" Ivi Grgurić je OVAJ BAHATI BIZNISMEN pružio luksuz
Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Međutim, kada je shvatila da sama ne može da se izvuče iz tog problema, u svemu tome joj je pomogao kontroverzni biznismen iz Bosne i Hercegovine, Marinko Zovko, koji je u regionu poznat kao bahati sin “kralja nafte”.

Ivi Grgurić je, Marinko, kako je i sama pričala pružio sav luksuz u kome je uživala, garderoberi su joj bili krcati, putovala je sa njim na egzotične destinacije, izlazila na večere.

Marinko Zovko je inače sin “kralja nafte” iz BiH Ivice Zovka i nasljednik korporacije “Zovko kompani”, koja u svom sastavu ima 15 firmi, a zbog svoje bahatosti i divljačke vožnje kontroverzni biznismen dospio je do svih medija u regionu.

Ivin, sada već bivši, “proslavio” se 2006. godine kada je “mercedes brabusom” dionicu dugu 191 kilometar od Zagreba do Slavonskog Broda prešao za samo 28 minuta?! On je tada za lokalne medije rekao da je kupio “novi automobil” i da je morao da ga “nagazi”, prenosi Blic.