Zabava

"JA SAM PROCVJETAO, A NJOJ JE SVANULO" Bane Mojićević otkrio nove detalje RAZVODA

Pjevač Bane Mojićević nakon razvoda od supruge Milice otkrio je nove detalje njihovog odnosa.

"JA SAM PROCVJETAO, A NJOJ JE SVANULO" Bane Mojićević otkrio nove detalje RAZVODA
FOTO: MOJICEVIC.BANE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvjetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – rekao je Bane za Alo, prenosi Blic, i dodao:

– Jednostavno smo se udaljili. Svako je živio za sebe… Prije godinu i po dana smo se razdvojili i živjeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspjeli, a u isto vrijeme i šansu da se nešto promijeni. Međutim, za to vrijeme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.

Iako kaže da se i on i Milica sada osjećaju bolje, razvod ipak smatra porazom.

– Nisam se ženio da bih se razvodio. Osjećam se poraženim što nisam uspio u namjeri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osjećate ono što ste osjećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno – rekao je pjevač.

On je dodao da razlog razvoda nije bila treća osoba.

View this post on Instagram

Novogodišnja 😁❤️

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on

– Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali… Izgubili smo nit. Dobili smo djecu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo djecu i raziđemo se – rekao je Bane.

Bane i Milica bili su u braku sedam godina i imaju sina Radoša (7) i kćerku Mašu (5).