Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“JADNA ONA MALA MARINA” Komšija Darka Lazića otvorio dušu i ispričao KAKO PJEVAČ SADA ŽIVI

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Povratnička pjesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako “zaradio” preko pet miliona pregleda na Jutjubu za sedmicu dana.

Ipak, prema ispovijesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za Skandal, pjevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

– Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila!– počeo je priču komšija.

On je dodao da ljudi dolaze u bjesnim kolima, pa pretpostavlja da Darka jure za dugove.

– Jadna ona mala Marina (prim.aut. emotivna partnerka Darka Lazića koja je trenutno u drugom stanju). tako je mlada, a već ima ozbiljne muke. Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negdje da zasjedne. Sve tjera po starom, ništa to ne valja.

Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile. Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje – dodao je komšija.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO