Sport

JAKA PROVJERA Maksimović: Momci mi ulijevaju snagu, vjerujem u ovo što radimo

Borac je pripreme u Antaliji završio prekidom na meču protiv Krila Sovjetov u 88. minuti kada je ruski drugoligaš imao prednost od 1:0.

JAKA PROVJERA Maksimović: Momci mi ulijevaju snagu, vjerujem u ovo što radimo
FOTO: FK KRILA

Banjalučani su napokon u ovom duelu nastupili kompletni, mada je stručni štab odlučio da dodatno poštedi Almedina Ziljkića, dok je i Marko Jovanović zamijenjen nakon 45 minuta.

– Prvi put smo juče imali kompletnu ekipu. Ćorić i Jovanović su odigrali od početka, Ziljkića smo još malo poštedjeli. Igrali smo protiv mnogo dobrog protivnika koji je u Antaliji pobijeđivao veće klubove od nas i to sa više razlike, tako da sa te strane jako dobra provjera. Ono što je bitno u ovom momentu znam da će neko da pomisli da u ove četiri utakmice nismo postigli gol, ali mi smo u svakoj imali tri četiri situacije pa i danas da damo gol. Danas smo takođe imali jako dobre segmente igre i jako dobre konture šta mi hoćemo u drugom dijelu prvenstva. Prvi put smo bili kompletni, možda u najjačem izuzetak je igranje Ziljkića i Dujakovića, a ovi momci meni ulijevaju snagu iako bi se neki možda pokolebali. Vjerujem u ovo što radimo, trebamo se mjeriti kad počne prvenstvo – istakao je Maksimović nakon meča.

Trener Borca je tek u posljednjoj provjeri na pripremama u Antaliji smanjio igrački kadar.

– Odlučio sam da dam šansu svima tokom ovih priprema i mečeva. Danas smo igrali više sa ekipom koja bi u većini trebala da počne u prvenstvu. Jovanovića smo pustili samo 45 minuta. Ćorić je odigrao 70 minuta nakon što je 10 dana bio van rada sa ekipom. To je potvrda šta smo dobili angažovanjem Predraga Božića. Ulazimo fizički jako dobro spremni. Imamo još dvije sedmice da se dotegnemo i poboljšamo neke segmente i da znamo šta hoćemo- dodao je trener.

U Borcu sad čekaju vijesti o povredi Jove Lukića.

Prihvati notifikacije