Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Jasna Gospić u društvu s popularnim fudbalerom u omiljenoj destinaciji saudijskih prinčeva (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: privatna arhiva/RAS Srbija

Popularna pjevačica Jasna Gospić dugi niz godina živi na relaciji Prag – Sarajevo – Marbelja. Naime, ona je vlasnica apartmana u Marbelji, omiljenom mjestu saudijskih prinčeva, holivudskih zvijezda, evropskih kraljeva, uspješnih biznismena, sportskih zvijezda…

Ova andaluzijska ljepotica, smještena na krajnjem jugu Španije, već godinama važi za evropski sinonim za luksuz.

Posljednjih sedmica Jasna odmara u Španiji i puni baterije pred nove estradne pobjede i radne obaveze koje joj predstoje u Sarajevu krajem ovog mjeseca.

U Marbelji je nedavno srela i nekoliko dragih prijatelja, među kojima je i legendarni fudbaler Predrag Mijatović.

Foto: privatna arhiva/RAS Srbija

– U Marbelji je svečano otvoren show room italijanskog brenda za luksuzne kuhinje, kupatila i salone Modulnova, a među zvanicama je bio i Mijatović sa suprugom Anetom, koja je uspješna dizajnerka enterijera. Ovaj luksuzni brend visokog kvaliteta, modernog i minimalističkog dizajna, na špansko tržište dovela je moja dugogodišnja prijateljica Saša Martinović i njen suprug Zoran Vasiljević – rekla je Gospićeva.

Foto: privatna arhiva/RAS Srbija

Saša Martinović i Jasna Gospić

U prekrasnom ambijentu „State of Luxury“ svečanom otvaranju prisustvovali su mnogi zaljubljenici u estetiku i kvalitetno uređenje enterijera.

– Uvijek me obraduju uspjesi mojih prijatelja. Saša i Zoran su mi posebno dragi i drago mi je da sam mogla prisustvovati ovom lijepom događaju – kaže Jasna Gospić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO