Politika

“BEZOBRAZLUK PRIŠTINE” Udovica ubijenog Olivera Ivanovića tvrdi da dobija PRIJETEĆE PORUKE

Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, kaže da dobija prijeteće poruke, pune uvreda, između ostalog i od Albanaca.

“BEZOBRAZLUK PRIŠTINE” Udovica ubijenog Olivera Ivanovića tvrdi da dobija PRIJETEĆE PORUKE
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

U razgovoru za Kurir, ocjenjuje da je čudno što je kosovska policija uhapsila četvoricu Srba zbog navodne umiješanosti u atentat na njenog supruga poslije 10 mjeseci.

Na tu igru Prištine nemam nikakav komentar. Nepojmljivo mi je sve što rade. Čudno je što su sve pokrenuli poslije toliko vremena. Nisam u prilici da bolje komentarišem. Dobijam razne poruke, prijetnje. Ne želim da ugrožavam svoj život i život svog djeteta – rekla je Ivanović.

Navodi da je prijetnje prijavila nadležnim organima.

– To je jedini način da se branimo, zaštitimo. Ima tu i Albanaca. Ima tu i svakojakih uvreda, teških i prijetećih riječi. Nisam mirna i ne bih više o tome da ne izazivam gnjev, problem – rekla je Ivanović.

Ocijenila je i da je “javašluk i bezobrazluk Prištine” to što je privedena i sekretarica njenog supruga, Silvana Arsović koja je, istakla je, bila jedan od najodanijih i najiskrenijih prijatelja Olivera Ivanovića.

Kaže i da ne dobija obaviještenja iz Prištine o toku njihove istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

– Na zahtjev prištinskog tužilaštva, dala sam izjavu u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, jer na Kosovo zaista retko idem – rekla je Ivanović, koja je prihvatila posao u Vladi Srbije, i podsjeća da su joj na Kosovu majka, otac, brat, sestra.