Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BEZOBRAZLUK PRIŠTINE” Udovica ubijenog Olivera Ivanovića tvrdi da dobija PRIJETEĆE PORUKE

Politika
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, kaže da dobija prijeteće poruke, pune uvreda, između ostalog i od Albanaca.

U razgovoru za Kurir, ocjenjuje da je čudno što je kosovska policija uhapsila četvoricu Srba zbog navodne umiješanosti u atentat na njenog supruga poslije 10 mjeseci.

– Na tu igru Prištine nemam nikakav komentar. Nepojmljivo mi je sve što rade. Čudno je što su sve pokrenuli poslije toliko vremena. Nisam u prilici da bolje komentarišem. Dobijam razne poruke, prijetnje. Ne želim da ugrožavam svoj život i život svog djeteta – rekla je Ivanović.

Navodi da je prijetnje prijavila nadležnim organima.

– To je jedini način da se branimo, zaštitimo. Ima tu i Albanaca. Ima tu i svakojakih uvreda, teških i prijetećih riječi. Nisam mirna i ne bih više o tome da ne izazivam gnjev, problem – rekla je Ivanović.

Ocijenila je i da je “javašluk i bezobrazluk Prištine” to što je privedena i sekretarica njenog supruga, Silvana Arsović koja je, istakla je, bila jedan od najodanijih i najiskrenijih prijatelja Olivera Ivanovića.

Kaže i da ne dobija obaviještenja iz Prištine o toku njihove istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

– Na zahtjev prištinskog tužilaštva, dala sam izjavu u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, jer na Kosovo zaista retko idem – rekla je Ivanović, koja je prihvatila posao u Vladi Srbije, i podsjeća da su joj na Kosovu majka, otac, brat, sestra.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO