Zabava

JAVNO PRIJETIO SMRĆU STANIJI Evo kakva kazna čeka Kristijana Golubovića

Kristijan Golubović javno je prijetio smrću starleti Staniji Dobrojević, zbog čega ga prema riječima advokata Nebojše Perovića očekuje finansijska, ali vrlo vjerovatno i zatvorska kazna.

JAVNO PRIJETIO SMRĆU STANIJI Evo kakva kazna čeka Kristijana Golubovića
FOTO: PINK TV/SCREENSHOT

Naime, tokom emisije “Pitanja gledalaca” u rijalitiju “Zadruga” za Kristijana je stiglo pitanje nakon koga je on otkrio šta je zamjerio Staniji i ubrzo šokirao svojim prijetnjama.

– Ljut sam što mi je Stanija pomenula dijete. Mogao bih da je koljem grickalicom i da se smijem grohotom. Ne postoji sila na koju ne bih udario, ne postoji sadizam, mučenje koje ne bih upotrijebio nad bilo kime kada je moje dijete u pitanju. I tuđe dete, a kamoli moje. Zato treba očekivati sve od mene, samo na tu temu – rekao je Kristijan.

Kada mu je Marija Kulić rekla da treba da zaboravi na sukob sa Stanijom, Golubović ju je saslušao, ali je rekao da ne zaboravlja. Potom je javno zaprijetio starleti ubistvom.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

– Zaklinjem se sada u svoje dvoje djece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun djece. Zapamtite ovo, po cijenu da idem 40 godina na robiju, a nisu uopšte bitne pare. Sada znate šta je u pitanju – rekao je on, dok su zadrugari ostali nijemi.

Na njegove prijetnje javnost je burno reagovala, a mnogi su poručili Staniji da ne ulazi u “Zadrugu”. Starleta je i sama uplašena zbog ovoga, pa je objavila video s prijetnjom na Instagramu.

– Nisam vjerovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vrijeme reagovala, apelovala i probudila svijest kod našeg naroda. Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno prijeti smrću! Prije pet godina me je ovaj čovjek javno reketirao! Sad javno prijeti smrću! Dosta više! – rekla je ona i dodala da će ga tužiti.

Advokat Nebojša Perović kaže da su ovakve pretnje krivično djelo ugrožavanja bezbjednosti, te da Golubovića očekuje finansijska, ali vrlo vjerovatno i zatvorska kazna.

– Nadležno tužilaštvo je dužno da, ukoliko sazna za postojanje bilo kakvog krivičnog djela, bilo da je to saznanje bilo iz štampanih ili elektronskih medija, dužno je da naloži policiji da sprovede potrebne radnje radi utvrđivanja i prikupljanja činjenica koje ukazuju da li je došlo do izvršenja krivičnog djela – završava advokat Perović za Kurir.