Hronika

JEDAN GA DRŽAO, DRUGI SILOVAO Zaskočili mladića (19) na ulici, pa se IŽIVLJAVALI NAD NJIM u napuštenom objektu

Pančevačka policija uhapsila je Nikolu M. (21) i Milana N., osumnjičene da su u noći između ponedjeljka i utorka, silovali devetnaestogodišnjeg mladića iz Bele Crkve.

JEDAN GA DRŽAO, DRUGI SILOVAO Zaskočili mladića (19) na ulici, pa se IŽIVLJAVALI NAD NJIM u napuštenom objektu
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Kako se sumnja, mladića je silovao Nikola M., dok mu je Milan N. pomogao u zlodjelu. Nesrećni mladić nalazi se u bolnici jer je zadobio brojne povrede.

Seksualno iživljavanje nad devetnaestogodišnjakom otkriveno je kada je 19-godišnji mladić zatražio ljekarsku pomoć.

Pročitajte još

– Mladić, žrtva silovanja, poslije svega što je preživio, nije prijavio policiji seksualnu torturu, već je otišao kod ljekara i zatražio pomoć. Medicinsku ekipu su šokirane njegove povrede i odmah im je bilo jasno da je pretrpio seksualno iživljavanje, pa su o svemu obavijestili policiju – saznaje Blic od sagovornika bliskog istrazi.

Policajci su tada razgovarali sa 19-godišnjakom, kome je bilo teško da ispriča šta se dogodilo nekoliko sati ranije…

– Kako je ispričao dvojica mladića, osumnjičeni Nikola M. i još jedan muškarac, zaskočili su ga na ulici i odveli u jednu kuću u Beloj Crkvi. Tamo su se seksulano iživljavali nad njim. Navodno ga je Milan M. za kojim se tragalo, držao, dok ga je osumnjičeni Nikola M. silovao. Jedan od osumnjičenih je žrtvu primorao i na oralni seks – objašnjava izvor.

Nakon što je žrtva seksualnog iživljavanja ispričala kako je sve mučena, policija je krenula u potragu za osumnjičenima i ubrzo je lociran i uhapšen Nikola M..

– Osumnjičeni je pokušao da se “pravda” time da je žrtva prethodno maltretirala jednu djevojku, mada za to nije bilo nikakve prijave policiji. Istraga još traje i sve se provjerava – rekao je izvor i dodaje da će stvari biti još jasnije poslije medicinskog vještačenja, ali i saslušanja osumnjičenih za jezivi napad.

Predao se policiji

Nikola M., drugi osumnjičeni za napad, predao se sam policiji dan nakon napada na devetnaestogodišnjaka.

Napad na mladića se dogodio sinoć oko 22 sata.