Hronika

JEDNA DJEVOJČICA SE BORI ZA ŽIVOT Baka i djed poginuli, bliznakinje i njihov brat povrijeđeni

Troje mališana, dvije bliznakinje (10) i njihov mlađi brat (2), koji su povrijeđeni u prekjučerašnjoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad – Beograd, kod Inđije, i dalje se nalaze u Institutu za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

JEDNA DJEVOJČICA SE BORI ZA ŽIVOT Baka i djed poginuli, bliznakinje i njihov brat povrijeđeni
FOTO: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA

Najteže povrijeđena djevojčica, jedna od bliznakinja, i dalje je u teškom stanju. Ona je životno ugrožena i nalazi se u jedinici intenzivne njege.

Povrijeđene sestre i njihov brat vozili su se prekjuče u “mercedesu” austrijskih registarskih oznaka, sa bakom i dekom, Radovanom i Dragicom Filipović, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći.

Oni će biti sahranjeni danas na Novom groblju u Inđiji. Na njihov automobil, kada su se iz zaustavne trake uključivali u saobraćaj, naletio je kamion, a od siline udara, lijeva strana kola je potpuno uljubljena.

Radovan je sa porodicom živio u Austriji, a prije dvije nedjelje umro mu je otac Živan, koji je živio sam u Inđiji, pa su on i Dragica sa kćerkinom djecom došli da daju nedjeljni pomen. Kada su i to obavili, u ponedjeljak su krenuli nazad u Austriju i nastradali – kaže komšinica porodice Filipović.

(Telegraf)