Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

JEDNA OD POZNATIH INSTAGRAM ZVIJEZDA Vrbovala je lijepe djevojke za BOGATE KLIJENTE, pa završila IZA REŠETAKA

Svijet
Autor:

Foto: Screenshot Facebook

Lilijana del Karmen Kampos Pueljo (48), jedna od najpoznatijih instagram zvijezda u Kolumbiji, optužena je da je bila vođa bande koja je vodila i organizovala maloljetničku prostituciju. Tužioci tvrde da je vrbovala lijepe djevojke iz siromašnih krajeva zemlje, koje je potom nudila bogatim i uticajnim klijentima.

Kampos Pueljo uhapšena je sa još 17 osoba “Operacija Vesta” koju je kolumbijska policija izvela u julu 2018. godine u Kartageni, gradu za koju tužioci tvrde da je središte prstena za dječju prostituciju na čijem je čelu bila.

U toj akciji policija je pretresla ljetovalište u njenom vlasništu i zatekla 250 maloljetnih djevojaka, od kojih su neke “vlasnici” obiležili tetovažama. Djevojke su navodno predstavljane klijentima u katalozima i primorane da učestvuju u orgijama na luksuznim jahtama i u hotelima.

Kampos Pueljo, poznata i pod nadimkom “La Madame”, navodno je regrutovala ukupno 400 djevojaka sa ciljem da usluže bogate klijente, među kojima su i slavne ličnosti i političari. Navodno je lično birala najljepše djevojke prije svake zabave koje je organizovala za klijente.

Kampos Pueljo, koji je 2002. godine u Njujorku osuđena i zbog trgovine heroinom, brani se tvrdnjama da je su sve djevojke bile starije od 18 godina, s obzirom da je prostitucija odraslih legalna u Kolumbiji.

– Nikada, nikada nije bilo umiješanih maloljetnika – tvrdi ona, piše Blic.

Kako navode lokalni mediji, Kampos Pueljo stekla je višemilionsko bogatstvo svodujući stotine djevojaka.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO