Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

JEDNA STVAR JE ODALA Podignuta optužnica protiv ljubavnika zbog MASAKRA

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/Kombo RAS Srbija

Više javno tužilaštvo u Negotinu danas podnosi optužnicu protiv Davora Pernića (35) iz negotinskog sela Jabukovac zbog teškog ubistva i Maje B. (25) iz Dupljana zbog saučesništva u tom zločinu.

Da podsjetimo riječ je o četvorostrukom ubistvu koje se dogodilo 7. avgusta prošle godine na mjestu zvanom Valja Vratna gdje su ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76), i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Nakon preslušavanja snimaka razgovora između Pernića iz sela Jabukovac kod Negotina i Maje B. koju je osumnjičeni naveo u svojoj odbrani kao svoju saučesnicu, utvrđeno je da nema dokaza protiv nje, međutim, tokom nastavka istrage na vještačenje su poslata dva opuška nađena nedaleko od mjesta zločina i na jednom od njih je pronađen DNK Maje B.

Da podsjetimo, Pernić je otkriven na poligrafskom ispitivanju. On je na saslušanju priznao zločin, da bi kasnije promijenio iskaz i tada označio Maju B. kao svoju saučesnicu, kazavši da je njena ideja bila da počine zločin.

Maja B. se sada brani sa slobode, jer je bila puštena na slobodu u toku istrage.

Međutim, očekuje se da će i za nju tužilaštvo predložiti ponovno određivanje pritvora, jer je optužena za najteže krivično djelo.

Optužnica je predata sudu koji treba da je potvrdi, a nakon toga optuženi i njhovi advokati će imati pravo da izjave žalbe Apelacionom sudu.

Kako smo ranije pisali, Davor Pernić je odmah priznao zločin, ali je kasnije promijenio iskaz i ustvrdio da je sve organizovala Maja B. jer su, navodno, Kazimirovići imali para.

Tvrdio je da ima i dokaze za to u svom mobilnom telefonu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO