Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“JEFTINO, KAO SA RASPRODAJE” Navijači ogorčeni dizajnom novog DRESA ORLOVA

Sport
Autor:

Foto: Mladen Šurjanac/RAS Srbija

Malo je reći da se navijačima reprezentacije Srbije nije svidjela fotografija novog dresa koja je pojavila na internetu, ako u obzir uzmemo komentare na društvenim mrežama, mnogo je onih nezadovoljnih izgledom dresa.

U pitanju je bijeli dres sa plavim ramenima, ali i florescentno žuto-zelenom na grbu Fudbalskog saveza Srbije. U njemu bi “orlovi” mogli da zaigraju već 26. marta, kada će Srbija gostovati Norveškoj u baražu za Evropsko prvenstvo.

Ipak, brojni navijači nisu zadovoljni izgledom rezervne garniture, što su jasno stavili do znanja komentarima na Tviteru.

– Ovo je nevjerovatno ružno, niko neće kupiti ovaj dres – jedan je od komentara belog dresa.

Drugi komentator se uopšte nije potrudio da pokaže razumijevanje za dizajn: “Jeftino sr**e sa rasprodaje. Ništa nema veze sa Srbijom, čak ni boje. Dres sa Svjetskog prvenstva 2010. godine je ikona u poređenju sa ovim sr***m”.

Neki jednostvano ne mogu da vjeruju kakav je izbor boja poznatog proizvođača: “Zeleno… Na dresu Srbije…”

I još malo onih kojima je nejasna ideja sa zelenom bojom: “Bio bi odličan da nema svijetlo zelene na grbu. Zašto bi iko stavio tu boju na dres Srbije?”

Nezvanično, promacija ovog dresa zakazana je za 23. mart, kada će biti predstavljen i dizajn prvog dresa fudbalske reprezentacije Srbije, a pitanje je kako će reagovati navijači kada ugledaju i kako izgleda prva garnitura, koju će “orlovi” nositi u narednom periodu.

Stiglo je i objašnjenje zbog neobičnog izbora boja, ova garnitura je drugačija i revolucionarnija inspirisana i kreirana za mlađe generacije, kao i ostale koji se tako osjećaju. Takođe, postoje određena pravila FIFA koja moraju da se poštuju kao i određena filozofija i trendove koje postavlja partner FSS.

Novi dizajn gostujućeg dresa inspirisan je srpskom tradicijom i najvećim izumiteljem u istoriji Nikolom Teslom i odatle fluoroscentna boja na dresu kao i određeni simbol koji će prožimati dizajn.

(Blic Sport)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO