Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

JELENA NE PRIHVATA RAZVOD Tošić MOLI njenu rodbinu i prijatelje za POMOĆ

Zabava
Autor:

Foto Jelena Karleuša/Facebook

Iako je prilično jasno da njihov odnos već duže vrijeme postoji samo na papiru, pjevačica ni pod kojim uslovima ne želi staviti tačku na svoj desetogodišnji brak i sporazumno se razvede od fudbalera.

Duško, koji je spreman da ženi ostavi vilu od dva i po miliona i plaća paprenu alimentaciju za djecu, u posljednje vrijeme bukvalno moli Jelenine prijatelje da je urazume da konačno potpiše papire za razvod braka, otkriva izvor blizak fudbaleru za VIP.

– I prije nego što je Divna umrla, Duško je na sve načine pokušavao uvjeriti Jelenu da je razvod jedino rješenje, posebno što je javno osramoćen zbog njene porno-afere. Međutim, ona mu je poručila da to neće dozvoliti. On je razgovarao i sa njenom tetkom, braćom i bliskim prijateljima, ne bi li je uvjerili da uzaludno otežava situaciju. Teško mu je i trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji – kaže izvor VIP magazina.

Glavni razlog zbog kojeg je Duško otpratio Karleušu sa Instagrama jeste navodna priča da je Jelena tražila od njega da okači fotografiju sa njenom pokojnom majkom Divnom.

– On je na njene zahtjeve odreagirao burno i objasnio da on nije njena lutka za medije i da ne želi nikakav kontakt sa njom, osim kada je o njihovim kćerkama riječ. Tada ju je i otpratio sa Instagrama, što je dodatno podgrijalo priče da je razvod neminovan – kaže izvor VIP.

Povodom priča o razvodu, oglasila se i Jelena Karleuša, koja tvrdi kako se ne rastaje od Duška.

– Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina bolesnih umova. Ne vjerujte, ne čitajte i ne pridajte im značaja jer vas lažu – navela je Karleuša na svojim društvenim mrežama, iako je samo dan prije toga na istim napisala da na “ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovara isključivo tišinom”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO