Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“JEZIK ME PREVIŠE KOŠTAO” Katarina Grujić progovorila o NOVOM DEČKU

Zabava
Autor:

Foto: screenshot katarinagrujic.doll/Instagram

Iako su mnogi mislili da će se njihova priča završiti pred oltarom, Katarina Grujić i Semir Junuzović su donijeli odluku da raskinu vezu.

Pjevačica sada tvrdi da ju je i ova veza, kao i prethodne, koštala zbog “dugog jezika”.

– Svaki put kad uđem u novu vezu, obećam sebi da neću javno govoriti o svom partneru, ali se uvijek desi da mediji sve saznaju, pa na kraju moram da ispričam. Kada sam bila u posljednjoj vezi, svojski sam se trudila da je držim što dalje od očiju javnosti, ali na kraju nisam uspjela. Pokazalo se da me je moj jezik najviše koštao. Međutim, poslije svih grešaka, mislim da sam naučila lekciju. Jezik za zube, ćutim i smješkam se! – izjavila je Katarina za Alo.

Upravo zbog toga je Grujićeva tajnovita kada je riječ o novom emotivnom partneru.

– Nije prijatno kada ste u novoj vezi, a povezuju vas sa bivšim partnerima. Sada sam odlučila da svog novog partnera predstavim svima tek kad budem spremna da se udam za njega. Obavijestiću medije i publiku jer ne bi bilo lijepo da to sakrijem.

– Mlada sam još da postanem majka, a i nemam sa kim. Šalim se. Mnogo volim djecu, volim da se igram sa njima, ali ne mogu još uvijek sebe da vidim kako guram kolica. Još je rano za to, poslije 30. godine ću biti u tom fazonu – zaključila je vlasnica hita “Paranoičan”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO