Svijet

(FOTO) JEZIV PRIZOR Muškarac u tramvaju udario penzionerku (84) nogom u glavu

U tramvaju u Haleu u Njemačkoj dogodio se nevjerovatan incident kada se putnik (36) zaletio i svom snagom udario penzionerku (84) u glavu.

Muškarac udario nogom penzionerku u tramvaju
FOTO: POLIZEI/FEUERWEHR / SCREENSHOT

Sve se odigralo još 30. maja kada je u 13:41 čovjek ušao na liniju 1 i sjeo. Poslije pet minuta okrenuo se ka penzionerki koja je sjedila dijagonalno iza njega. U jednom trenutku muškarac ustaje i razgovara sa ženom držeći ruke ispred tijela kao da se moli. Kako pokazuju snimci nadzornih kamera, stariji žena ističe na svom slušnom aparatu da ga nije razumjela – objašnjava portparol policije Tomas Miler.

Napad na penzionerku u tramvaju
FOTO: POLIZEI/FEUERWEHR / SCREENSHOT

Kada ga je slučajno dodirnula drškom svog kišobrana, čovjek je pobjesnio, počeo da maše rukama, udara je u lice i nakratko se udaljava, ali to nije sve.

Pročitajte još

Na jednoj od sljedećih stanica, on juriša i bez upozorenja je udara nogom u glavu, a potom izlazi iz voza kao da se ništa nije dogodilo. Dva minuta kasnije, 84-godišnjakinja je izašla iz tramvaja, potpuno omamljena.

Udarila glavom u prozor

– Osjetila sam bol u lijevoj strani glave u blizini sljepoočnice i udarila sam glavom o prozorsko staklo. Nakratko sam bila omamljena – rekla je ona policiji. Kasnije je odvedena na odjeljenje intenzivne njege sa opasnim krvarenjem ispod vrha lobanje.

Nakon javne potrage preko medija, počinilac je sada identifikovan i riječ je o muškarcu koji je već poznat policiji, piše Bild, prenosi Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu