Hronika

Jeziv snimak o kojem niko ništa ne zna: Dvije sestre iz Srbije tvrde da je nepoznata Grkinja pokušala da ih otme (VIDEO)

Nepoznata osoba koja se potpisuje kao "Anđela" objavila je na Tviteru snimak za koji tvrdi da se na njemu vidi kako je nepoznata Grkinja pokušala da otme nju i njenu sestru u popularnom grčkom ljetovalištu Polihrono.

Jeziv snimak o kojem niko ništa ne zna: Dvije sestre iz Srbije tvrde da je nepoznata Grkinja pokušala da ih otme (VIDEO)
FOTO: AM/TVITER/SCREENSHOT

Blic je razgovarao sa nekoliko turističkih radnika iz Grčke koji nisu čuli da se takav događaj odigrao, niti ima indicija da je slučaj igdje prijavljen.

I u popularnim Fejsbuk grupama koje se bave grčkim turizmom, a u kojima je video takođe objavljen, niko nije mogao da potvrdi da se događaj odigrao. Snimak je izazvao oprečne reakcije: mnogi su otvoreno doveli u sumnju navode “Anđele”, koja tvrdi da nije prijavila slučaj policiji jer joj je to bio poslednji dan na moru i jer nema povjerenja u grčku policiju.

Pročitajte još

Na snimku se vidi kako nepoznata žena drži za ruke djevojku koja počinje da vrišti. Snimak se završava naglo poslije nekoliko sekundi. Žena na snimku na grčkom jeziku izgovara “izvinite, izvinite”, pa nije jasno da li se možda radi o bizarnom nesporazumu.

Prema tvrdnji “Anđele” koja je objavila video, sve se navodno dogodilo u utorak u grčkom ljetovalištu Polihrono, na Halkidikiju.

– Sestra i ja danas smo napadnute od strane nepoznate žene u mjestu Polihrono u Grčkoj. Molim vas podijelite da bi što više ljudi vidjelo i znalo!!! Naime, krenule smo da prošetamo do plaže ujutru oko 7 časova, kada nas je presrela i na grčkom pokušala da objasni kako je slijepa i treba joj pomoć da pređe magistralu. Žena je djelovala normalno, čak je i nosila uniformu hotela, što mi je donekle dalo sigurnost da mogu da joj pomognem. Na pola pređenog puta krenula je da me vuče dijagonalno u pravcu nekoliko parkiranih automobila. Jedva sam se otrgla dok ju je sestra držala s leđa. Sestra inače snima vlogove, pa je sasvim slučajno zabilježila dio, snimak je prilično uznemirujući. Pazite se ljudi!! -piše u nizu tvitova koji je podijelila “Anđela”.

Prihvati notifikacije