Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Jezivi i sramni potezi poznatih muškaraca od kojih se LEDI KRV U ŽILAMA

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia/RAS Srbija

Lista polnih zlostavljača u Holivudu koji su godinama maltretirali svoje kolege ili studente nastavlja da raste, a posljednji u nizu su i proslavljeni glumci Džejms Franko i Robert de Niro, za koje se navodi da su uznemiravali nekadašnju asistentkinju Čejs Robinson i nekadašnje studentkinje, a sada mlade glumice, Saru Titer-Kaplan i Toni Gaal.

Mnogi od njih negirali su ovakve optužbe navodeći banalne razloge poput onih da se ne sjećaju dotičnih osoba, ili da se takve stvari jednostavno nisu dogodile, a sud je u više navrata otvarao krivične postupke i pokrenuo istragu u vezi optužbi, ne želeći da olako odbaci postupke.

Jedna od najvećih televizijskih korporacija u Americi “NBC” prošle godine otpustila je dugogodišnjeg voditelja “Today” šou-a Meta Lauera, zbog višestrukih tvrdnji da je polno uznemiravao zaposlene na televiziji.

Protiv njega je pokrenut i krivični postupak u kome se navodi da je televizija dugo godina zataškavala njegovo ponašanje sve dok incidenti koji su se dešavali nisu postali vidljivi i široj javnosti.

Televizija je negirala ovakve tvrdnje navodeći da nije znala šta se dešava iza zatvorenih vrata njegove emisije, i odgovorila izvinjenjem i momentalnim otkazom za voditelja.

On se samo dan kasnije izvinio svojim kolegama i američkoj javnosti, navodeći da optužbe nisu u potpunosti istinite, ali da se svejedno osjeća krivim.

– Ono što je rečeno o meni nije u potpunosti istina, ali većinskim dijelom jesam kriv za stvari koje me optužuju. Osećam se posramljeno i nadam se da ćete mi oprostiti. Izvinjavam se svima koje sam na bilo koji način povrijedio – izjavio je voditelj.

Dani Masterson – imao odnose sa ženom bez svijesti

Četrdesetjednogodišnji glumac optužen je da je polno uznemiravao četiri žene sredinom 2017. godine. Među ženama koje su prijavile nasilje našla se i njegova supruga sa kojom je bio u braku više od četiri godine.

Ona je izjavila da ju je Dani silovao nekoliko puta tokom braka i prisiljavao na odnose. Ona je u svojoj potresnoj ispovijesti rekla da je imao odnose sa njom čak i kada je bila bez svijesti.

Foto: Printscreen/RAS Srbija

Kompanija “Netflix” odmah je odreagovala na ovakav negativan publicitet otpustivši Danija sa nekoliko projekata na kojima je radio u okviru njihove kompanije.

Dani je negirao sve ovakve optužbe.

Čarli Rouz – polno uznemiravanje na poslu

Osam žena prijavilo je polno uznemiravanje od strane televizijskog voditelja Čarlija Rouza sa “CBS-a”. U svojim ispovijestima, uznemiravane žene tvrde da ih je Čarli zvao telefonom u gluvo doba noći, šetao potpuno nag u njihovom prisustvu, kao i da je viša puta na silu, bez njihove dozvole dodirivao njihove grudi i intimne dijelove tijela.

Svaka od žena koja je prijavila ovaj vid uznemiravanja radila je sa Čarlijem na njegovim emisijama u periodu od 1990. godine pa sve do 2011. godine, a u tome periodu su imale između dvadesetjednu i tridesetdvije godine, dok je Čarli bio barem petnaest godina stariji od njih.

“CBS” je takođe otpustio voditelja, koji se nakon toga izvinio za svoje ponašanje i rekao da je duboko osramoćen.

Oliver Stoun – tjerao glumice da kleče i mole na koljenima za odnose sa njim kako bi dobile ulogu u filmovima

Glumica Melisa Gilbert optužila je režisera i producenta Olivera Stouna da je 1991. godine, kada je otišla na audiciju za jedan od filmova na kome je Oliver tada radio, tražio od nje polne usluge kako bi joj dao ulogu.

On je nju navodno pozvao da dođe na privatnu audiciju sutradan, a potom je navodno napisao novi scenario u kojem je od nje tražio da kleči na koljenima i da ga moli da spava sa njom.

Ona tvrdi da je napustila audiciju plačući.

Inale, Stoun je već ranije optužen da je polno uznemiravao i druge poznate glumice i da ih je dodirivao bez njihove dozvole.

Silvester Stalone – navodno napastvovao šesnaestogodišnju djevojčicu

Nedavno je isplivala informacija da je glumac Silvester Stalone navodno polno uznemiravao tinejdžerku, šesnaestogodišnju djevojčicu koja je slučaj prijavila policiji u Las Vegasu. Incident se navodno dogodio 1986. godine, kada je Stalone imao četrdeset godina, a on i njegov telohranitelj su, prema riječima navodne žrtve, prisiljavali da spava sa obojicom u isto vrijeme.

Foto: officialslystallone/ screenshot Instagram

Stalone je ove optužbe nazvao “urnebesno smiješnim” i rekao da “veću glupost u životu nije čuo” , a njegova bivša supruga, koja je u to vrijeme bila sa njim u Los Anđelesu, tvrdi da su takve optužbe neistinite, kao i da je sve vrijeme bila sa njim i telohaniteljem.

Džon Travolta – dodirivanje privatnog masera

Privatni maser glumca Džona Travolte izjavio je da ga je glumac u više navrata polno uznemiravao dodirujući njegove intimne dijelove i prisiljavajući ga na oralno zadovoljavanje.

Foto: Screenshot Youtube

Glumac je više puta negirao ovakve i slične tvrdnje, a policija kojoj je slučaj prijavljen odbacila je ovakve tvrdnje, navodeći da nema dovoljno dokaza za ovakve ili slične optužbe.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO