Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“JOŠ JE VIŠE BOLJELO DA GLEDAM KAKO SE MUČI” Pjevačica progovorila o smrti oca

Društvo
Autor:

Foto: Screenshot

Pjevačici Jadrani Barjaktarović prije oko mjesec preminuo je otac nakon teške bolesti. Ona je teško podnijela gubitak, ali je mogla je snagu da nastavi dalje, te je govorila o teškim životnim udarcima.

– Ja sam noć prije nego što je preminuo bila kod njega. Sat vremena smo razgovarali o svemu, kao i o njegovom zdravstvenom stanju, kao i o tome gdjeidem ja. Lijepo smo se pozdravili, ja sam otputovala za Beograd. On je bio u jako lošem stanju, to moram da naglasim. Mnogi me pitaju da li je bolovao, da bolovao je posljednjih godinu dana od najteže bolesti – rekla je Jadranka s knedlom u grlu u “Premijeri” i otkrila šta joj je najteže padalo tokom očeve bolesti.

– Mene je još više boljelo da gledam kako se muči i kako niko ne može da mu pomogne. Jednostavno sam se zapitala koliko to čovjek može da izdrži ovako da se muči – priznala je pjevačica u emisiji ”Premijera” i dodala da joj utjehu pruža to što su sada njeni roditelji ponovo zajedno, budući da je njena majka preminula prije 12 godina.

– Suzbijem tu bol i verujem da je sada negdje dobro i sada znam da ga ništa ne boli i živim u toj nadi da je sa majkom – rekla je Jadranka.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO